Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj on nyt KPK Yhtiöt Oyj

Kuva:

MAINOS KPK Yhtiöiden alkusanat lausuttiin jo vuonna 1917, kun ensimmäinen sanomalehti Keskipohjanmaa ilmestyi. Vuosikymmenten saatossa moni asia on muuttunut, mutta sama tiedon jano ja viestinnän tarve on läsnä tänäänkin. Tätä tarvetta palvellaan nyt uudella ilmeellä ja nimellä: KPK Yhtiöt Oyj.

- Nykyinen liiketoiminta on merkittävästi laajempaa kuin mitä entinen nimi antoi olettaa. Kirjapainotoiminta ei ole ollut yhtiön ydinliiketoimintaa enää pitkään aikaan ja toisaalta uutta digitaalista liiketoimintaa on hankalaa mieltää kirjapaino-nimen alle, kertoo KPK Yhtiöiden toimitusjohtajaVesa Pihlajamaa.

Kirjapaino oli yrityksen syntymisvuonna 1917 edistyksellistä teknologiaa ja KPK Yhtiöt haluaa perintöään kunnioittaen jatkaa edistyksellisenä yrityksenä seuraavatkin vuosikymmenet.

Tutustu KPK Yhtiöt Oyj:n viiteen liiketoiminta-alueeseen:

KPK Media

KPK Media tuottaa laadukkaita paikallisia sisältöjä ja monikanavaisia mainonnan ratkaisuja kymmeneen painettuun lehteen, niiden digitaalisiin kanaviin sekä digitauluihin.

www.kpk.fi

KPK Events

Suomen Messupromoottorit auttaa yrityksiä kohtaamaan ihmisiä ja luomaan asiakkailleen elämyksiä järjestämällä erilaisia messuja ja tapahtumia kuten Kotona-messut, Senior-messut sekä Piha- ja Puutarhamessut.

www.messu.com

Pohjanmaan Lipputoimisto puolestaan tarjoaa kattavat työkalut tapahtumien lipunmyyntiin sekä markkinointiin.

www.lipputoimisto.fi

KPK Print

Botnia Print painaa asiakkailleen huippulaadulla sanomalehtiä sekä lisäksi mm. järjestö-, mainos- ja aikakauslehtiä. Vedettömän painotekniikan ansiosta lehtitehdas on Suomen ympäristöystävällisin – ja painojälki on värikylläistä sekä tarkkaa.

www.botniaprint.fi

KPK Jakelu tavoittaa yli 56 000 taloutta.  Aamukannossa on omien lehtien lisäksi mm. Helsingin Sanomien viikonloppunumerot ja Kaleva. Yritys jakaa myös suoramainoksia sekä sopimusasiakkaidensa osoitteellista postia.

www.kpk.fi  

KPK Crea

Creamedia on alueen monipuolisin mainostoimisto, joka haluaa tehdä markkinoinnista helppoa asiakkailleen tarjoamalla saman katon alta kaikki markkinointiviestinnän palvelut printistä digiin ja sosiaaliseen mediaan saakka. Creamedian viisitoista vahvaa markkinoinnin, mainonnan ja digiviestinnän ammattilaista suunnittelee ja toteuttaa innovatiivista markkinointia, jonka avulla yrityksesi erottuu edukseen ja menestyy.

www.creamedia.fi

KPK Digi

Kosila luo digitaalisen liiketoiminnan menestystarinoita. Ohjelmistotalo toteuttaa muun muassa yksilöllisiä verkkopalveluja ja erityisesti liiketoiminnan digitalisointia edistäviä ratkaisuja kuten vaativia verkkokaupparatkaisuja, B2B-tilausportaaleja sekä booking-palveluja. Kosila on myös Suomen suurimpia M-Files-tiedonhallintajärjestelmän jälleenmyyjiä.

www.kosila.fi

Jopox-joukkueportaali tarjoaa Suomen monipuolisimman palvelun urheiluseuroille. Jo liki 200 suomalaista urheiluseuraa ja tuhannet joukkueet ovat ottaneet Jopoxin käyttöönsä.

www.jopox.fi