Kokkolalainen Caravanlandia Oy on vuoden matkailuajoneuvokauppias – ”Luottamus kaupankäynnissä on kaikkein tärkeintä”

Caravanlandiassa on uusien matkailuajoneuvojen lisäksi yli sata käytettyä autoa myynnissä.
Caravanlandiassa on uusien matkailuajoneuvojen lisäksi yli sata käytettyä autoa myynnissä. Kuva:

MAINOS

Kokkolassa toimiva Caravanlandia sai hiljattain valtakunnallisen Vuoden 2019 matkailuajoneuvokauppias -tittelin useastakin eri ansiosta.

Valintaraati korosti päätöksessään yrityksen omasta henkilöstöstä huolehtimista, tavoitteellista kasvua sekä rohkeutta investoida uuteen toimitaloon.

Vuonna 2005 perustettu yhtiö viettää tänä vuonna 15-vuotisjuhlavuotta syksyllä 2019 valmistuneissa tiloissa Kahvitiellä Motonetin ja Puuilon kanssa samassa pihapiirissä lähes Jyväskyläntien varrella.

- Olemme todella kiitollisia huomionosoituksesta. Se lienee osoitus siitä, että olemme tehneet oikeita asioita, yrityksen toimitusjohtajaAntti Tokola sanoo ja jatkaa…

- Kokemuksemme mukaan matkailuajoneuvokaupassa luottamus ja kokonaispalvelu on kaikkein tärkeintä. Palvelun täytyy olla luotettavaa asiakkaan ensitapaamisesta myyntiin ja auton luovutukseen sekä huoltotoimiin saakka.

Caravanlandian maine luotettavana alan monipuolisena toimijana on kiirinyt vuosien

aikana, ja yrityksen kauppa on kasvanut käytännössä jatkuvasti. 

Tokola laskee, että viime vuonna yritys myi yhteensä noin 550

matkailuajoneuvoa, joista 64 oli uusia. Tämän vuoden alussa kauppa on

käynyt edellisvuoden alkuun verrattuna vielä paremmin.

- Meillä asiakaskunta on laajentunut maantieteellisesti koko ajan. Tällä hetkellä asiakkaamme asuvat pääsääntöisesti noin 150-200 kilometrin säteellä Kokkolasta, mutta kotiinkuljetuspalvelumme kautta asiakkaita on huomattavasti kauempaakin.

  

Caravanlandia myyDethleffsin,Bürstnerin jaSunlightin uusia matkailuautoja sekä Dethleffsin matkailuvaunuja.

Caravanlandian kotiinkuljetuspalvelu toimii myös yli sadan käytetyn matkailuajoneuvon kohdalla.

Katso nykyinen tarjontatilanne >>

Caravanlandiasta uskaltaa käytetyn asuntovaunun tai matkailuauton ostaa, sillä autoihin tehdään yli 50 kohdan tarkistus ennen myyntiin laittamista.

Kaikista asuntovaunuista ja matkailuautoista tarkistetaan vesi-, kaasu- ja sähköjärjestelmien toimivuus, kalusteiden toimivuus ja kunto sekä esimerkiksi kaapistojen lukitukset. Matkailuautoissa tarkistamme lisäksi tavanomaiset autotekniikkaan liittyvät asiat.

Näin asiakkaat itse ovat kommentoineet kaupankäyntiä Caravanlandiassa >>