OP Sijoituskumppani tekee sijoittamisen todella helpoksi - Palvelu herättänyt laajasti kiinnostusta Keski-Pohjanmaalla

OP Sijoituskumppani toimii näppärästä älypuhelimella. Tarvittaessa opastusta saa OP Keski-Pohjanmaan konttoreista.
OP Sijoituskumppani toimii näppärästä älypuhelimella. Tarvittaessa opastusta saa OP Keski-Pohjanmaan konttoreista. Kuva:

MAINOS -

Sijoittamisen todella helpoksi meistä itse kullekin tekevä OP Sijoituskumppani on tervetullut palvelu myös keskipohjalaisille.

- Asiakkailta saamani palautteen perusteella sijoituskumppani-palvelu on otettu innolla vastaan. Mukavaa, kun se kannustaa sijoittamaan kohti omia tavoitteita, OP Premium -sijoitusasiantuntijaReetta Siirtola OP Keski-Pohjanmaan Kalajoen konttorista tietää.

- Palvelu on tehty ihmisille, jotka arvostavat sijoittamisen helppoutta ja sijoituspäätösten tekemistä vaikkapa kotisohvalta, sijoitusjohtajaJoni Huhtala OP Keski-Pohjanmaan varallisuudenhoidosta jatkaa.

Mobiilissa toimiva sijoituskumppani on nimenomaan matalan kynnyksen palvelu: Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut sijoittaja, OP Sijoituskumppani auttaa ja kannustaa sinua sijoitustavoitteesi saavuttamisessa. Tavoitteen kehitystä on helppo seurata puhelimella periaatteessa missä vain. Palvelu kannustaa ja niin halutessasi lähettää viestejä tavoitteen edistymisestä.

- Palvelun kautta sijoitat aina vastuullisesti.  Sijoituskohteina on tehokkaasti hoidettuja OP:n tavoiterahastoja. Omasta sijoitusprofiilistasi riippuen rahastojen tuotto-odotus vuositasolla on tällä hetkellä 2,5 – 5,7 prosenttia, Huhtala jatkaa.

OP Sijoituskumppanin kautta asiakas saa laajasti hajautetun, kustannustehokkaan salkun, joka mahdollistaa sijoitustavoitteiden saavuttamisen, mutta myös kestää mahdollisimman hyvin eri markkinaympäristöt.  OP-Sijoituskumppanin löydät OP-Mobiilista. Lisätietoa palvelustaOP Sijoituskumppani.

Kaikkia OP:n rahastoja hallinnoi OP-Rahastoyhtiö Oy.

Osuuspankin asiakkaiden tietoisuus sijoitusvaihtoehdoista ja yleensäkin sijoittamisesta on kasvanut selvästi viime vuosina. Pankin asiantuntijatietoutta asiakkaat saavat säännöllisesti muun muassa OP:n pörssitutkan sekä sijoittajan uutiskirjeiden muodossa.

Asiakkaiden kanssa käytyjen keskustelujen perusteella Siirtola uskoo, että  OP Sijoittajakoulu Youtubessa sekäSijoittajan lounas -podcastit  ovat suosittuja etenkin nuorten keskuudessa.

Sijoitustuotteista Kalajoen konttorin kokemusten mukaan suosiossa ovat olleet sijoitusvakuutukset, indeksirahastot sekä osakerahastot.

- Omistaja-asiakkaille meillä on nykyisin kotimaisten sekä ulkomaisten osakkeiden säilytys ilmaista, muistuttaa sijoitusjohtaja Joni Huhtala.

Yleisesti Osuuspankin asiantuntijat odottavat sijoitusvuotta 2021 varsin positiivisesti. 

- Globaali talous painii vielä korona-aaltojen kourissa, mutta vähitellen varmistuva rokoteaikataulu antaa toivoa paremmasta ja maalaa johdonmukaiset askelmerkit paluulle normaaliin. Vuoden alku on edelleen epävakauden aikaa, mutta arviomme mukaan yhtiöiden tulokset tulevat talouden toipumisen myötä elpymään voimakkaasti vuosina 2021 ja 2022, todetaan uusimmassa sijoitustutkassa.

Vuoden ensimmäiset viikot ovat olleet sijoitusmarkkinoilla hyvin noususuuntaisia.

- Osakkeet eivät kuitenkaan ole niin korkeasti hinnoitellut kuin miltä päällisin puolin näyttää, sillä erittäin korkeita arvostustasoja on pääasiassa nähtävissä koronasta hyötyneillä teknologia- ja kulutustavarasektoreilla. Markkinoilta löytyy edelleen houkuttelevastikin hinnoiteltua ostettavaa. Arvioimme osakemarkkinoiden yleisvireen säilyvän positiivisena talouden elpymisen sekä keskuspankkien ja valtioiden tukitoimien myötä, Osuuspankin asiantuntijat povaavat.

Pääanalyytikko Antti Saari vertaa tilannetta tarinaan rumasta ankanpoikasesta:

- Monesta hyljeksityn toimialan yhtiöstä nousee vielä uusi tähti, mutta valinnan merkitystä ei voi liiotella. Kriisin myötä uusjakoa voittajiin ja häviäjiin on tapahtunut alalla kuin alalla. Kaikista rumista ankanpoikasista ei kasva joutsenta, eivätkä kaikki välttämättä edes selviä  talvesta. Laatu ratkaisee myös ongelmien parissa painivilla sektoreilla, hän vertaa.

 

Ota yhteyttä OP Keski-Pohjanmaan paikallisiin asiantuntijoihin >>

Tutustu Youtubessa OP:n sijoituskouluun >>

Kuuntele Sijoittajan lounas -podcast >>