lauantai 20.4.2019 | 01:27
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

The Rasmus ja Eppu Normaali tulevat kesällä Kokkolaan Mustakari Memoriesin pääesiintyjiksi – "Nyt on Mustakarin historian nimekkäimmät esiintyjät"

Joni Mäki-Petäjä Keskipohjanmaa+
To 8.11.2018 klo 10:15 [päivitetty to 11:10]

Mustakari Memories järjestetään Kokkolassa tulevana kesänä jo 20. kerran. Juhlavuoden kunniaksi esiintyjäkattaus on kovaa tasoa.

Perjantaina pääesiintyjänä on Suomirockin dinosaurus Eppu Normaali. Lisäksi Tuure Kilpeläinen ja Meidän Pikku Kuppila Orkesteri (MPKO) plays Bruce Springsteen esiintyvät avausiltana. Yksi esiintyjä on vielä pimennossa sopimusteknisistä syistä.

Lauantaina lavan valtaa The Rasmus ja Lauri Ylönen. Bändi on keikkaillut viime vuodet lähinnä ulkomaille, eikä ole vielä koskaan esiintynyt Kokkolassa. Lisäksi Juha Tapio, Jannika B ja Wentus Blues Band tähdittävät iltaa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä juhlavuoden artisteista ja bändeistä. Voimme hyvällä omallatunnolla sanoa, että nyt on Mustakarin historian nimekkäimmät esiintyjät, festivaalijohtaja Jaki Silvennoinen, tapahtumakoordinaattori Timo Tiilikka ja lavapäällikkö Jarkki Rintala kertovat.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »