Paikallisuutiset

Päivän henkilö: Liu Kun nauttii suomalaisesta rauhallisesta elämänrytmistä – Päivittäisen ravintolassaan työskentelyn lisäksi hän ehtii käydä viidesti viikossa kuntosalilla

Kansallisuus: Kokkolalainen Miyabi Sushi on helmikuun suljettuna, koska yrittäjät ovat juhlimassa kotimaassaan kiinalaista uutta vuotta.

Liu Kun halusi muuttaa Kokkolaan, koska täällä meri on niin lähellä.
Liu Kun halusi muuttaa Kokkolaan, koska täällä meri on niin lähellä. Kuva: Päivi Karjalainen

KOKKOLA

Miksi ja milloin tulit Kokkolaan?

Tulin Kokkolaan vuosi sitten, koska avasin täällä ravintolan enoni kanssa. Suomeen tulin kolme vuotta sitten. Olin ensin vuoden verran töissä aasialaisessa ravintolassa Porissa, ja toisen vuoden Kouvolassa. Olen koulutukseltani kokki.

Rakastan merta, mikä oli y

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä