Paikallisuutiset

Päivän henkilö: Kokkolalainen Topias Pernu kokkaa töissä ja kotona – Kotikokeille hän suosittelee testattavaksi naudanmaksaa, voissa ja yrteissä haudutettuja sipulirenkaita sekä uuniperunoita voisulalla

Kotikokki: Vaikka Topias Pernun työpäivät ovat ruoantäyteisiä, jaksaa hän välillä tehdä ruokaa kotonakin.

Topias Pernu työskentelee kokkina, mutta jaksaa välillä asettua hellan eteen myös vapaa-ajalla.
Topias Pernu työskentelee kokkina, mutta jaksaa välillä asettua hellan eteen myös vapaa-ajalla. Kuva: Martina Store

KOKKOLA

Kuinka kauan olet työskennellyt kokkina, Topias Pernu?

– Aloitin kokin työt jo ennen kuin valmistuin vuonna 2012 Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta, eli nyt tulee täyteen kahdeksas vuosi. Olen työskennellyt neljän kesän ajan Kesäravintola Mustakarin palveluksessa ja talvisin työskentelen Amaril

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä