maanantai 24.2.2020 | 09:28
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Syyttäjä ei vaadi enää Raaseporin tasoristeysonnettomuudesta syytetylle rangaistusta – "Mies loukkaantui itsekin kolarissa ja joutui julkiseen ryöpytykseen"

Keskipohjanmaa
Ke 11.9.2019 klo 16:52 [päivitetty ke 19:42]

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Raasepori (STT)

Syyttäjä ei sittenkään vaadi Raaseporin tasoristeysonnettomuudesta syytetylle miehelle rangaistusta, kertoi keskiviikkona MTV. Haastehakemuksessaan syyttäjä ilmoitti vaativansa miehelle tuntuvaa sakkoa tai ehdollista vankeutta, mutta keskiviikkona oikeudenkäynnin toisena päivänä syyttäjä muutti MTV:n mukaan vaatimustaan.

Syyttäjä sanoi oikeussalissa, että jos oikeus toteaa miehen syylliseksi tekoihin, tämä voitaisiin jättää tuomitsematta rangaistukseen. Syyttäjä lisäsi, että mies loukkaantui itsekin kolarissa ja joutui julkiseen ryöpytykseen, MTV kertoo.

Raaseporin tasoristeysonnettomuudessa kuoli kolme varusmiestä, joista yksi oli kokkolalainen ja toinen pedersöreläinen syksyllä 2017. Onnettomuudessa loukkaantui myös viisi varusmiestä. Armeijan autoa ajanut mies sai syytteen muun muassa kolmesta kuolemantuottamuksesta.

Lue lisää: Kolmen varusmiehen kuolemaan johtaneen Raaseporin tasoristeysonnettomuuden käsittely alkaa käräjillä – Menehtyneet varusmiehet olivat kotoisin Kokkolasta, Pedersörestä sekä Vantaalta

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »