keskiviikko 3.6.2020 | 22:01
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Keskipohjanmaan TV-viikon valinta: Kun elämä tarjoaa vain maanantaikappaleita

Hannu Björkbacka
La 21.9.2019 klo 13:30

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

★ ★ ★ ★

Maanantai.Ohjaus Samuli Valkama, 2019Elisa Viihde Aitio

Samuli Valkama (Hulluna Saraan, Ei kiitos, Saattokeikka) kunnostautuu minisarja Maanantain ohjaajana. Kuuden alle puolen tunnin jakson käsikirjoitukset ovat Melli Maikkulan ja John Lundstenin käsialaa.

Naamassa Mikon (Jarkko Niemi) kasvot pikselöityvät selittämättömästi villien polttareiden jälkeen. Herra Hemmossa kasvukipuileva abi Taneli (Amos Brotherus) ei pääse eroon lapsuuden pehmonallesta. Näkymättömässä harmaana tilintarkastajana tapettiin hukkunut Esko (Antti Virmavirta) muuttuu eläköityessään kokonaan näkymättömäksi.

Kakadussa sairaanhoitaja Kerttu (Julia Lappalainen) astuu puoliväkisin yksinäiseksi epäilemänsä työtoverin elämään lemmikkipapukaijalle tuhoisin seurauksin. Laupias Samu (Jussi Vatanen) siirtää samarialaisen tarinan nykypäivän yksinhuoltajasinkun elämään. Miss isin tytössä Suomettareksi valittu Chrystal (Aamu Milonoff) huomaa, että varomattomat toiveet voivat toteutua.

Taso vaihtelee, mutta sarjassa on ideaa ja yritystä keskitasoa enemmän. Alun pikselijuttu ja lopun missiskaba ovat Maanantaiden parasta antia.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »