perjantai 21.2.2020 | 17:50
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Sarjapaikasta kysymys, kun RoPS tulee vieraaksi Kokkolan Keskuskentälle

Seppo Luokkala Keskipohjanmaa
La 21.9.2019 klo 08:00

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Vilkkaita ja erittäin vilkkaita ovat nykyisin urheilulauantait myös Keski-Pohjanmaalla. Lähiviikkoina tahti palloilupuolella kiihtyy entisestään, kun jääkiekko, salibandy ja lentopallo tulevat mukaan tarjontaan.

Tänä viikonloppuna on pääpaino kuitenkin ilman muuta jalkapallossa. Lauantaina pelataan Kokkolan Keskuskentällä erityisen tärkeä ottelu, jossa KPV yrittää parantaa asemiaan Veikkausliigan putoamiskamppailussa. Vieraaksi tulee Rovaniemen Palloseura, joka sekin mielii vielä pisteitä oman jatkonsa turvaamiseksi.

IK Myranin säilymistaisto jatkuu lauantaina Turussa. TPS on ennakkosuosikki, vaikkakin sen panos ottelussa on vieraita vähäisempi. Pietarsaaren Jaro on isossa roolissa, kun pelataan miesten Ykkösen loppuja kierroksia. Jaro kohtaa vielä kolme putoamisvaarassa olevaa, joista ensimmäisenä tulee vastaan TPV. Sekin ottelu pelataan lauantaina.

Jääkiekon sarjakautta käynnistellään mm. Kalajoella ja Uusikaarlepyyssä. Sekä JHT:llä että Muik:lla on kotipeli heti lauantaina ja sunnuntaina pelit jatkuvat vieraskaukaloissa.

Pesäpallon mestarin nimi saadaan tietoon viimeistään pyhänä. Joensuu pyrkii katkaisemaan finaalisarjan jo lauantaina, mutta Sotkamolle sopisi paremmin ottaa ohjelmaan viideskin sunnuntaina pelattava loppuottelu.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »