lauantai 6.6.2020 | 12:45
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Kokkolan Pallo-Veikot hurjasteli toisella jaksolla kotivoittoon Rovaniemen Palloseurasta – Katso videolta ottelun huippuhetket

Jarno Herranen
La 21.9.2019 klo 17:07 | päivitetty la 17:36

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kokkolan Pallo-Veikot hyvästeli Veikkausliigan haastajasarjan jumbotilan ja kaunisteli maalisaldoaan, kun Rovaniemen Palloseura kaatui Keskuskentällä lukemin 4–1 (1–1).

Kolmen pisteen ja neljän tehdyn maalin lisäksi positiivista KPV:lle oli se, että tällä kertaa joukkueen peli ei hiipunut tauon jälkeen. Päinvastoin, sillä toisella jaksolla peli pyöri vahvasti KPV:n komennossa.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt 2–1-osuma syntyi 74. minuutilla. Pallo jäi pomppimaan RoPS-maalin läheisyyteen ja lopulta Enoch Banza tykitti pelivälineen verkkoon. Viisi minuuttia myöhemmin tilanne oli 3–1. Banza tarjoili ja vaihdosta sisään tullut Joni Mäkelä puski hankalasta asennosta pallon yläriman kautta sisään.

Mäkelän syöksypuskun ja ottelun muut parhaat palat näet alla olevasta Ruudun koosteesta.

Jos oli Mäkelän osuma hieno, niin samat sanat pätevät Ishmael Yarteyn viimeistelemään neljänteen maaliin. Yartey antoi vasurinsa puhua ja pallo painui takatolpan kautta sisään.

Ensimmäisellä jaksolla kumpikin joukkue onnistui kertaalleen. Ottelun avausmaalin viimeisteli RoPS:n ensimmäisestä kulmasta Taye Taiwo, joka puski pelivälineen sisään Teppo Marttisen käsien kautta. KPV:n tasoitus syntyi reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Sebastian Mannströmille annettiin liikaa tilaa ja aikaa rankkarialueella, eikä Mannström jättänyt paikkaansa käyttämättä. Oikean jalan kuti oli sen verran terävä ja tarkka, ettei Antonio Reguerolla ollut mitään mahdollisuuksia venyä torjuntaan.

Ottelua oli Keskuskentällä seuraamassa 1523 katsojaa.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »