maanantai 1.6.2020 | 15:52
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

JHT:lle tappio Suomi-sarjan avauksessa – Raahe-Kiekko ratkoi pelin Kalajoella kolmannessa erässä

Ari-Pekka Ojala
La 21.9.2019 klo 19:37

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Suomi-sarjan avausottelu ei tuottanut JHT:lle pisteen pistettä, kun paikallisvastustaja Raahe-Kiekko haki 1–4 (0–0, 1–1, 0–3) voiton Kalajoelta.

Ottelun ensimmäinen erä oli kauden avaukselle ominaista tunnustelevaa kiekkoa, eikä tilanteita juuri nähty kummassakaan päässä kaukaloa.

Toisessa erässä JHT oli joukkueista selvästi aktiivisempi ja onnistui luomaan hyvin maalipaikkoja. Kotijoukkueen maalilaulu kajahti soimaan, kun erä oli ehtinyt vanheta reilu pari minuuttia. Kauden avausosuman kalajokisille runnoi maalinedustalta Hannes Häkkilä. Raahelaisten vastaus syntyi ottelun puolivälin tienoilla, kun Joni Suominen pöllytti maaliverkkoa läpiajon päätteeksi.

Jos ei itse tee, niin kaveri kyllä rankaisee. Tämän tosiasian sai kotijoukkue todeta päätöserässä, jossa raahelaiset ratkoivat ottelun kolmella osumallaan. Vieraiden maalinsylkijöinä toimivat Sami Ekoluoma, illan toisen osumansa viimeistellyt Suominen ja Jesse Häkkinen.

JHT:n maalilla Niko Palsola kirjautti tililleen 24 torjuntaa. Raahe-Kiekon veräjänsuulla Patrik Koivisto venyi kiekon tielle 35 otteeseen.

Kalajokisten pelit jatkuvat heti sunnuntaina, kun joukkue matkaa nimivahvan Nokian Pyryn vieraaksi.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »