maanantai 1.6.2020 | 15:26
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Sakari Pietilä Kokkolaan Valmentajan päivänä – Keski-Pohjanmaan Akatemian aamutreeneissa keskiviikkona avoimet ovet

Joni Mäki-Petäjä
Su 22.9.2019 klo 12:03 | päivitetty su 12:03

Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemia viettää valtakunnallista Valmentajan päivää keskiviikkona.

25.syyskuuta on kaikilla halukkailla mahdollisuus mennä seuraamaan akatemiavalmentajien aamutreenejä. Urheilutalolla lajeista treenaavat koripallo, salibandy, yleisurheilu ja tennis, Kippari-hallissa jalkapallo, jäähallilla jääkiekko, Vesiveijarissa uinti ja balettiopistolla tanssi. Treenit alkavat kello 7.45 paitsi tanssi balettiopistolla kello 8.00.

Valmentajan päivän teemana on #kiittikoutsi, kansainvälisesti #thankscoach. Ideana on tuoda valmentajien arvokasta toimintaa esiin.

– Tuomme tätä esille nyt myös Keski-Pohjanmaalla ja Kokkolassa. Samalla tuomme tutuksi akatemiatoimintaa ja kaikki lajivalmentajat ovat valmiina vastaamaan kysymyksiin aamutreenien aikana. Ilman aktiivisia seuroja ja seuratoimijoita ei ole urheiluakatemiaakaan, Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemiaa vetävä Timo Virolainen muistuttaa.

Iltatilaisuudessa Centrian Ammattikorkeakoulun tiloissa on puhumassa jääkiekkoprofessori Sakari ”Sakke” Pietilä ja KPV:n tuore päävalmentaja Jani Uotinen.

Tilaisuus on tarkoitettu seuravalmentajille, henkilökohtaisille valmentajille ja vanhemmille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »