Paikallisuutiset

Ympäri vuorokauden auki olevalla huoltoasemalla kohtaa monta eri maailmaa, kertoo Kalajoen Shellin esimies Heidi Kolppanen – "Viikonloppuisin pikaruoka ja pizzapuoli korostuvat"

Heidi Kolppasen voi tavata Kalajoen Shellin tiskin takana. Ennen nykyistä työtään hän toimi ravintolapäällikkönä Vitsarin Shellillä Kokkolassa.
Heidi Kolppasen voi tavata Kalajoen Shellin tiskin takana. Ennen nykyistä työtään hän toimi ravintolapäällikkönä Vitsarin Shellillä Kokkolassa. Kuva: Markus Kärkinen

Shell Kalajoen yksikön päällikkö Heidi Kolppanen, millainen on ympärivuorokautisen huoltoaseman viikonloppu?

– Kun tulee viikonloppuun töihin, pitää olla vähän eri asenne. Viikonloppuna ei ikinä tiedä mitä sattuu, muuttujia tuntuu olevan enemmän. Suurin osa ihmisistä tekee niin sanotusti normaalia ty

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä