torstai 2.7.2020 | 08:52
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Tiikerit saapui viime yönä puoli neljän aikaan Kokkolaan – Ettasta lähdetään sunnuntaina ottamaan ensimmäistä kotivoittoa kaudelle

Joni Mäki-Petäjä
Ti 15.10.2019 klo 17:35

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kokkolan Tiikereiden päävalmentaja Mikko Keskisipilä ja kapteeni Antti Leppälä olivat Etta-pelin ennakkoinfossa vielä hiukan nuhjaantuneina.

– Kaksi päivää ja kymmenen erää takana. Oltiin tuossa puoli neljän aikaan yöllä kotona. Ei ihan fressi olo vielä, Leppälä naurahtaa ja hörppii kahvia.

Tiikerit otti vieraskiertueelta yhteensä kolme pistettä Akaalta ja Vantaa Duckseilta.

– Akaa-peli oli tasoltaan parempi, vaikka hävittiin. Maanantainen oli sitten enemmän taisteluvoitto. Voitto kyllä maistui kovan viisieräisen väännön jälkeen, Leppälä tuumii.

Leppälän oma peli on vielä ailahdellut ja siihenkin on hyvä syy.

– Nilkka meni ympäri ja olen ollut hieman keskenkuntoinen. Nyt se kuitenkin alkaa olla täysin kunnossa. On se jonkin verran omaan tekemiseen vaikuttanut, Leppälä myöntää.

Sunnuntaina Tiikerit kohtaa kauden toisessa kotipelissään toistaiseksi ilman pisteitä sarjassa olevan viime kauden hopeajoukkue Oulun Ettan.

– Sarjatilanne ei todellakaan näytä totuutta Ettasta. Oululla on ollut paha otteluohjelma, joten mihinkään varmaan voittoon ei saa tuudittautua. Kotona lähdetään aina tietysti kolmea pistettä hakemaan, Keskisipilä toteaa.

Etta-pelit sytyttävät aina Tiikerit ja kokkolalaiskannattajat.

– Tuttuja pelimiehiä kuten Jylhän Lasse ja Väisäsen Markus. Etta suosii nopeaa laitapassitempoa ja on myös sisukas joukkue. Lähdemme parantamaan erityisesti jatkopallojen pelaamista. Olemme taistelleet hyvällä puolustuksella palloja, mutta laadukas passi ja tehokas päättäminen ovat hieman uupuneet, Keskisipilä sanoo.

Alkukauteen koutsi ei anna kiitettävää arvosanaa.

– Sellainen tyydyttävä arvosana. Ollaan oltu mukana peleissä, mutta paljon siellä on kehittämistä. Pelejä tulee nopeasti eteen ja ei voi liikaa jäädä miettimään edellisiä pelejä ja sarjasijoitusta. Oman pelin kautta eteenpäin, Keskisipilä linjaa.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »