sunnuntai 7.6.2020 | 05:21
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

KPV, Tiikerit ja Hermes kotiotteluiden viikonlopussa – IK Myranilla totinen paikka Oulussa

Seppo Luokkala
La 19.10.2019 klo 08:00

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Aika harvinaista pallopelien viikonloppua vietetään nyt Kokkolassa. Pallopelien lippulaivat Tiikerit, KPV ja Hermes isännöivät kukin sarjaottelua kotikentillään.

Isoimman merkityksen keskipohjalaispeli pelataan kuitenkin Oulussa. Siellä ONS ja IK Myran taistelevat lauantaina mahdollisesta pysymisestä naisten liigassa. Ottelun voittaja saa tilaisuuden säilyä karsinnan kautta, kun taas häviäjä valahtaa Ykköseen. Tasapelin sattuessa on ONS alaveteliläisiä edellä maalieron turvin.

Pakkovoitosta ei voida puhua Kokkolan Keskuskentällä, kun KPV ja VPS lopettelevat liigan haastajasarjaa. Tästä parista VPS putoaa ja KPV menee karsimaan TPS:n kanssa. Ottelun merkitys on siten näennäinen ja tarjoaa KPV:lle tilaisuuden lepuuttaa ainakin osaa avainpelaajistaan.

Myös GBK:n naisilla on lauantaina ohjelmassa erittäin tärkeä peli PK Keski-Uusimaata vastaan.

Kovat viisieräiset pelit edellisen viikonlopun kieppeissä pelannut Tiikerit saa Hollihaassa sunnuntaina vastaansa oululaisen Ettan. Kuoksan joukoilla ei peli ole kulkenut, mutta "paikallisottelu" varmasti sytyttää vierailijan.

Kokkolan Hermes esiintyi mainiosti Iisalmessa. Suvereeni peliesitys lupailee tiukkaa ottelua, kun Imatran Ketterä tulee lauantai-illaksi Kaarlenkadun halliin.

Peli pyörii toki muuallakin kuin Kokkolassa. JHT on isäntänä jääkiekon Suomi-sarjassa viikonlopun kumpanakin päivänä. Kalajoella piipahtavat FPS ja Giants.

Pietarsaaren Jaron ja AC Kajaanin jalkapallon Ykkösen ottelussa on yhtä pyhänä yhtä vähän panosta kuin KPV:n lauantaisessa kotimatsissa.

Ylivieskassa liikehditään sulavasti sekä salissa että raviradalla. YVoli järjestää telinevoimistelukisat ja Keskisessä ajetaan mielenkiintoisia ravilähtöjä pitkin sunnuntain iltapäivää.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »