keskiviikko 3.6.2020 | 22:34
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Päivyri

Antti Knuuttila Pohjanmaan vasemmiston johtoon – Kokkolalainen Roy Pietilä valittiin varapuheenjohtajistoon

Tapani Postila
La 19.10.2019 klo 16:30 | päivitetty la 19:19

Pohjanmaan vasemmiston lauantainen syyspiirikokous Vaasassa valitsi edustajat vasemmistoliiton puoluevaltuustoon ja uuden piirihallituksen tulevalle vuodelle.

Puoluevaltuuston piirikohtaisiksi jäseniksi valittiin Anneli Lehto Vaasasta ja Antti Knuuttila Seinäjoelta. Varajäseniksi valittiin Juha-Matti Kiviluoma Teuvalta ja Noora Knaapila Seinäjoelta.

Piirin johdossa aloittaa seinäjokinen Antti Knuuttila ja varapuheenjohtajina Immanuel Grönlund Seinäjoelta, Saana Lind Vaasasta ja Roy Pietilä Kokkolasta.

Piirihallituksen jäseniksi valittiin Keski-Pohjanmaalta Virpi Karhu ja Anton Meriläinen. Etelä-Pohjanmaalta valittiin Juha-Matti Kiviluoma, Noora Knaapila ja Antti Korkiamäki. Pohjanmaan maakunnasta valittiin Stefan Håkans, Jorma Katajamäki ja Lisen Sundqvist.

Piirihallituksen varajäseniksi valittiin Mari Haapaniemi, Sauli Isokoski, Jaana Puumala, Pekka Pörsti ja Merja Sillanpää.

Piirikokouksessa vieraili kansanedustaja, vasemmistoliiton 2. varapuheenjohtaja Juho Kautto, joka piti kokousväelle poliittisen katsauksen. Hallituksen tavoitetta eriarvoisuuden vähentämistä on lähdetty toteuttamaan rohkein askelin.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »