keskiviikko 3.6.2020 | 22:38
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Veikkausliigasta putoava Vaasan Palloseura voitti päätöskierroksella KPV:n viiden maalin näytöksessä

Jarno Herranen
La 19.10.2019 klo 16:57 | päivitetty la 17:07

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Melkoisen vaikeissa olosuhteissa paketoivat Kokkolan Pallo-Veikot ja Vaasan Palloseura Veikkausliigan haastajasarjan. Karsimaan jatkavan KPV:n ja putoamaan tuomitun VPS:n ottelu päättyi vierasvoittoon maalein 2–3 (1–1).

Vesisateen ja liukkaan kentän vuoksi ottelussa ei nähty kovin suuria hienouksia. Parhaat maalipaikat tulivat pallonmenetysten kautta sekä erikoistilanteista. Ottelun avausmaali tuli jälkimmäisestä, kun Steven Morrisey sijoitti vieraat pilkulta johtoon 18. minuutilla.

KPV:n vastaus tuli kymmenen minuuttia myöhemmin ja tälläkin kertaa maali syntyi erikoistilanteesta. Hendrik Helmke antoi kulmapotkun vasemmalta puolelta. Adam Vidjeskog jätti Jesper Engströmin kakkoseksi ja puski takatolpalta tasoituksen.

Tauon jälkeen verkko pölisi ensimmäisenä vaasalaisten päädyssä. Asialla oli Harri Heiermann, joka seurasi tolpasta kimmonneen pallon sisään. Tasoihin VPS nousi reilun tunnin pelin jälkeen, kun Jerry Voutilainen latasi vastapallosta ja pallo meni sisään Juho Lähteen kautta.

Vaasalaisten voittomaali syntyi lisäajan ensimmäisellä minuutilla. Hienon hyökkäyksen päätteeksi Samu Alanko oli nokikkain Joonas Myllymäen kanssa ja upotti pallon Myllymäen jalkojen välistä sisään.

KPV:n valmentaja Jani Uotinen marssitti kentälle useita pelaajia, jotka ovat viime aikoina jääneet vähemmälle peliajalle. Tolppien välissä torjui Myllymäki, ja kenttäpelaajista avauksessa olivat Stefan Umjenovic, Juhani Pikkarainen, Harri Heiermann ja Simo Roiha. Avauskokoonpanossa nähtiin myös pelikiellosta vapautunut Hendrik Helmke.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »