Paikallisuutiset

Kalajoelle kokoontuneet kansainväliset nuoret uskovat Euroopan unioniin, vaikka pakolaiskriisi koettelee: "Ihan kuin pakolaiset olisivat vain meidän ongelmamme eivätkä koko EU:n"

Kalajoella pohditaan EU:n roolia kaksipäiväisessä tapahtumassa. Kuvassa takana vasemmalta Santeri Lehtola Kalajoen lukiosta, Stanka Mišeljić Montenegrosta, Vytenis Vaiciunas Liettuasta ja Denis Hadžić Bosnia ja Hertsegovinasta. Edessä vasemmalta Charla Angeliki Kreikasta, Ana Maria Finzgar Montenegrosta ja Delia Calone Italiasta.
Kalajoella pohditaan EU:n roolia kaksipäiväisessä tapahtumassa. Kuvassa takana vasemmalta Santeri Lehtola Kalajoen lukiosta, Stanka Mišeljić Montenegrosta, Vytenis Vaiciunas Liettuasta ja Denis Hadžić Bosnia ja Hertsegovinasta. Edessä vasemmalta Charla Angeliki Kreikasta, Ana Maria Finzgar Montenegrosta ja Delia Calone Italiasta. Kuva: Pia Räihälä

Kalajoki

Kalajoella vierailee parhaillaan kansainvälinen 40-henkinen opiskelijoiden ja opettajien joukko pohtimassa EU:n roolia ja tulevaisuutta. Osallistujia on Liettuasta, Italiasta, Kreikasta, Montenegrosta sekä Bosnia ja Hertsegovinasta, ja lisäksi tapahtumaan osallistuu Kalajoen lukiolaisia.

Mont

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä