Ihmiset 

Jääkiekkoilijoilla on nyt aikaa kokata, kun pelit ovat ohi poikkeuskevään vuoksi – Oulun Kärppien fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola esittelee suosikkireseptinsä, jossa ei tingitä terveellisyydestä

Huippu-urheilijan ruokavalio koostuu mahdollisimman puhtaasta ja monipuolisesta ruoasta. Eineksiä ja lisäaineita vältetään, samoin valkoista viljaa ja sokeria.

Oulun Kärppien fysiikkavalmentajaSamppa Jaakola on pilkkonut valmiiksi kasan bataatteja, jotka odottavat pääsyä uuniin yhdessä smetanahunnutetun kirjolohifileen kanssa.

Vielä pari viikkoa sitten hän istui lounasaikaan joukkueen tähtienJesse Puljujärven jaJuho Lammikon kanssa Oulun Raksilan jäähallin

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä