tiistai 31.3.2020 | 01:18
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Henkilöauto ajautui vastapenkkaan ja teki noin 60 metrin ilmalennon Siikajoella: Kuljettaja ja matkustaja löytyivät autosta kuolleina

Päivi Savela
To 26.3.2020 klo 14:22

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Poliisi tiedotti torstaina henkilöauton ulosajosta, joka tapahtui maanantaina iltapäivällä Siikajoella. Ulosajossa saivat surmansa autoa kuljettanut vuonna 1970 syntynyt mies sekä matkustajana ollut vuonna 2002 syntynyt mies.

Paikalle tullut ensihoidon yksikkö totesi kuljettajan ja matkustajan menehtyneen onnettomuudessa saamiinsa vammoihin.

Paikkatutkinnassa todettujen törmäysjälkien ja h-auton vaurioiden perusteella asiassa epäillään käytetyn huomattavaa ajonopeutta. Tapahtumapaikalla on nopeusrajoitus 80 km/h.

Tapahtumapaikka oli Siikajoki, Paavola, Rantsilantie. Henkilöauton kuljettaja oli ajanut Paavolan suunnasta kohti Rantsilaa. Suoralla tieosuudella auto oli ajautunut kulkusuunnassa oikealle ulos tieltä törmäten ojan vastapenkkaan, lähtenyt tästä ilmalentoon, pysähtyen noin 60 metrin päähän ulosajokohdasta.

Tapahtumalle ei ole silminnäkijöitä. Asiasta on kirjattu rikosilmoitus nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus.

Poliisin mukaan tässä vaiheessa ei epäillä alkoholilla olevan osuutta onnettomuuteen. Asiassa suoritetaan lisäksi kuolemansyyn tutkinta, jossa saadaan selvyys välittömästä kuolinsyystä ja myötävaikuttaneista seikoista.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »