tiistai 31.3.2020 | 01:09
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Musiikki- ja puhetaitoyhdistys He-Li-Kat lausuu runoja maanantaina Keskipohjanmaan verkkosivuilla – Lähetä toiveesi sähköpostilla tai tekstiviestillä

Vili Ruuska
To 26.3.2020 klo 15:54

Minkä runon olet aina halunnut kuulla lausuttavan? Mistä runosta pidät erityisesti?

Lukijoiden runotoiveita toteuttaa kokkolalainen musiikki- ja puhetaitoyhdistys He-Li-Kat yhteistyössä Keskipohjanmaan kanssa. He-Li-Kat lausuu lukijoiden toiverunoja maanantaina Keskipohjanmaan verkkosivuilla. Runoja julkaistaan lehdessä tiistaina.

– Haluamme tuottaa tilaajille iloa runojen muodossa. Tietysti tarkoituksena on saada lukijat mukaan, ja siksi heillä on nyt mahdollisuus toivoa omia lempirunojaan, Keskipohjanmaan päätoimittaja Tiina Ojutkangas sanoo.

– Vakavina ja vaikeina aikoina tarvitaan myös iloisia asioita, luovuuden esiin kaivamista ja ehkä mahdollisuutta lähestyä vaikka omia tunteitaan ja tuntojaan. Runojen avulla voi purkaa iloa ja surua, Ojutkangas kuvailee.

Toiveen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen toivomus@kpk.fi tai tekstiviestillä numeroon 13525.

– On kiehtovaa odottaa, millaisia runoja lukijat toivovat. Tämähän on ensimmäinen kerta, kun runotoivekonsertti toteutetaan. Ja ihan mahtavaa, että He-Li-Kat-ryhmä tulee runoja esittämään ja tuomaan iloa kanssakulkijoille, Ojutkangas iloitsee.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »