lauantai 4.7.2020 | 23:32
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Murhasta syytetty kalajokinen mies katsoo syyllistyneensä murhan sijaan tappoon – Tappo on syyttäjän käsityksen mukaan tehty erityisen raa’alla ja julmalla tavalla

KS
Ke 3.6.2020 klo 15:08

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kalajoella tammikuussa tapahtuneesta murhasta on nostettu syyte kalajokista avioparia vastaan. Vuonna 1984 syntynyt mies ja vuonna 1985 syntynyt nainen murhasivat kalajokisen vuonna 1957 syntyneen naisen tämän kotiin.

Mies on esitutkinnassa myöntänyt teon, mutta hän katsoo syyllistyneensä murhan sijasta tappoon. Nainen on esitutkinnan aikana kiistänyt syyllistyneensä asiassa rikokseen.

Tappo on syyttäjän käsityksen mukaan tehty erityisen raa’alla ja julmalla tavalla. Teko on lisäksi kohdistunut puolustuskyvyttömään, liikuntarajoitteeseen naiseen, ja siinä on käytetty teräasetta.

Haastehakemus asiasta on toimitettu Oulun käräjäoikeuteen kesäkuun alussa. Haastehakemus ja siihen liittyvä esitutkintamateriaali tulevat julkisiksi, kun asia on ollut esillä käräjäoikeuden käsittelyssä, ellei käräjäoikeus toisin määrää. Jutun pääkäsittely järjestetään 17.–18. kesäkuuta.

Kalajoella 60-vuotias nainen löytyi surmattuna – Poliisi on ottanut kiinni neljä henkilöä

Kalajokista miestä ja naista epäillään todennäköisin syin murhasta – Surmasivat liikuntarajoitteisen 62-vuotiaan naisen tammikuussa

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »