maanantai 25.1.2021 | 10:32
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Jaro solmi jatkosopimuksen pietarsaarelaisyleisön suosikiksi nousseen puolustajan kanssa

Jarno Herranen
Ma 11.1.2021 klo 13:03

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Jalkapallon Ykkösen Pietarsaaren Jaro tiedotti tehneensä jatkosopimuksen Guillermo Sotelon kanssa.

Argentiinalainen vasen laitapuolustaja saapui FF Jaroon viime kesänä siirtoikkunan avauduttua. Hän pääsi nopeasti sisään joukkueeseen ja nousi pietarsaarelaisyleisön suosikiksi. 30-vuotias Sotelo pelasi FF Jarossa 15 ottelua, joissa hän teki kaksi maalia ja antoi muutaman maalisyötön.

Sotelon mieliin on luultavasti parhaiten jäänyt ottelu AC Oulua vastaan, jolloin hän alusti loppuhetkillä Will Inalienin 1–0-maalin. Loppuvihellyksen jälkeen hän kiiruhti juhlivan kotiyleisön sekaan ja kosi tyttöystäväänsä katsomossa.

FF Jaron ja Guillermo Sotelon sopimus kattaa kauden 2021 ja Sotelon odotetaan palaavan Pietarsaareen helmikuun aikana.

Jarolla on nyt kasassa 15 pelaajasopimusta. Maalivahdeista sopimuksen ovat tehneet Hannes Käldström, Joas Snellman ja Topi Valtonen. Puolustuslinjan sopimuspelaavat ovat Sotelon lisäksi Aron Bjonbäck, Samuel Uusitalo ja Simon Uusitalo.

Keskikentällä nähdään Albin Björkskog, Markus Kronholm, Marcel Wargh, Benjamin Östman sekä brasilialainen Toro. Hyökkääjistä Jaron kokoonpanoon kuuluvat Jim Myrevik, Alex Ramsay ja Joni Remesaho.

Jalkapallon Suomen Cup käynnistyy Jaron osalta lauantaina 6. helmikuuta, jolloin joukkue saa vieraakseen Rovaniemen Palloseuran. Samassa cup-lohkossa pelaavat lisäksi Kokkolan Pallo-Veikot ja Vaasan Palloseura.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »