maanantai 25.1.2021 | 09:53
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Pietarsaaren Jaro julkisti kaksi uutta pelaajasopimusta – Uusina kasvoina joukkueeseen liittyvät Tuomas Lähdesmäki ja Samuel Haglund

Jarno Herranen
To 14.1.2021 klo 11:40 | päivitetty to 13:17

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Ykkösen FF Jaro julkisti torstaina kaksi uutta pelaajasopimusta. Punapaitoihin liittyvät Tuomas Lähdesmäki ja Samuel Haglund.

24-vuotias Lähdesmäki on pelannut yli 80 ottelua Ykkösessä. Lähdesmäki on SJK:n kasvatti ja siirtyi vuonna 2015 tuolloin Ykkösessä pelanneeseen Hakaan. Neljän kauden aikana Hakassa hän teki kuusi maalia. Haka-kausien jälkeen Lähdesmäki pelasi kaksi kautta TPV:ssa, ensin Ykkösessä ja edellisen kauden Kakkosessa.

Vasenjalkaisella Lähdesmäellä on tilillään myös viisi U19-maaottelua ja hän pystyy pelaamaan sekä keskikentän vasemmalla laidalla että keskikentän keskellä hyökkäävässä roolissa. Lähdesmäen sopimus kattaa alkavan kauden.

23-vuotias Haglund aloitti pelaajauransa Käpylän Pallossa, mutta siirtyi 17-vuotiaana HJK:n riveihin. Juniorivuosinaan hän pelasi 39 maaottelua poika- ja nuorisomaajoukkueissa tehden kymmenen maalia.

HJK:n jälkeen Haglund siirtyi Ruotsiin, josta palasi takaisin Suomeen viime vuonna. Peliminuutit HIFK:n paidassa jäivät kuitenkin vähiin Veikkausliigassa, joten seura ja pelaaja purkivat sopimuksen, jonka jälkeen Haglund siirtyi Espanjan neljännelle tasolle Elda Union CF:n paitaan.

Ruotsissa Haglund pelasi oikeana laitapuolustajana, mutta hänen suosikkipelipaikkansa on kuitenkin vasen laitahyökkääjä. Tammikuun lopussa Pietarsaareen saapuvan Haglundin sopimus Jaron kanssa kattaa tämän kauden.

Sopimusten myötä FF Jarolla on nyt kasassa 17 pelaajasopimusta.

Lue myös:

Lisenssikomitea käsitteli Kokkolan Pallo-Veikkojen, Pietarsaaren Jaron ja muiden miesten Ykkösen sekä naisten Kansallisen Liigan seurojen lisenssihakemukset kaudelle 2021

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »