Paikallisuutiset

Vaasan hallinto-oikeus hylkäsi Morsiussaaren tonttihintoja ja -vuokria koskevat valitukset – Pettynyt ja tyrmistynyt Kokkolan kaupunginhallituksen jäsen Pekka Nurmi kuului muutoksenhakijoiden isoon joukkoon: "En ymmärrä alkuunkaan tällaista rahan nyhtämistä"

Vaasan hallinto-oikeus ei löytänyt perusteita kumota Kokkolan kaupunginvaltuuston kaksi vuotta sitten tekemiä päätöksiä tonttihinnoista ja -vuokrista.

Morsiussaaren asemakaava-alueen kovat tonttivuokrat ja -hinnat ovat kismittäneet saarelaisia. Valitus ei kuitenkaan tuonut muutosta asiaan - ainakaan toistaiseksi.
Morsiussaaren asemakaava-alueen kovat tonttivuokrat ja -hinnat ovat kismittäneet saarelaisia. Valitus ei kuitenkaan tuonut muutosta asiaan - ainakaan toistaiseksi. Kuva: Clas-Olav Slotte

Vaasan hallinto-oikeus on hylännyt Morsiussaaren asemakaava-alueen hinnoittelu- ja luovutusperiaatteisiin liittyvät valitukset perusteettomina reilu viikko sitten. Kokkolan kaupunginhallitus merkitsee hallinto-oikeuden päätöksen tiedoksi tulevassa kokouksessaan.

Kaupunginvaltuusto päätti toukokuussa

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä