Paikallisuutiset

Käytettyjä vaatteita myyvä kokkolalainen Mirka Känsälä haaveilee kivijalkaliikkeestä: "Vaatteet tulevat minulle ihan summassa, isoissa säkeissä"

Känsälä perusti viime vuonna käytettyjä lasten- ja nuortenvaatteita myyvän Linttanan. Vaatteet ja asusteet vaihtavat omistajaa verkkokaupan kautta, mutta haaveissa kytee ikioma liike rekkeineen.

Mirka Känsälä perusti viime vuonna käytettyjen lasten- ja nuortenvaatteiden verkkokauppa. Känsälän toiveena on, että Linttana voisi olla jonain päivänä myös oikea kivijalkaliike.
Mirka Känsälä perusti viime vuonna käytettyjen lasten- ja nuortenvaatteiden verkkokauppa. Känsälän toiveena on, että Linttana voisi olla jonain päivänä myös oikea kivijalkaliike. Kuva: Markku Jokela

Yrittäjyys ehti pyöriä pitkään kokkolalaisenMirka Känsälän mielessä. Hän harkitsi vaatekaupan perustamista jo vuosia sitten asuessaan Helsingissä.

– Aivan alunperin olisin halunnut perustaa enkelikaupan. Ajatuksena oli kerätä myyntiin erilaisia enkeliesineitä. Se asia kuitenkin jäi, Känsälä kertoo.

Vi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä