lauantai 20.8.2022 | 02:37
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan mielipide: Halpalento Kruunupyyhyn, huippukallis taksi Kokkolaan – "Ei se ihme ole, että Kruunupyyn liikenne ei koskaan toteudu"

Su 3.7.2022 klo 12:00 | päivitetty su 15:10

On kuulunut paljon rutinaa siitä, että Kokkolaan ei enää eksy juuri mikään matkustajakone. Tulin Tukholmasta maanantaina 27.6. Koneessa oli vähän yli kymmenen matkustajaa. Pihalla odotti kaksi taksia toinen tilataksi noin kuudelle hengelle meni Kokkolaan ja olisi maksanut 55 euroa, eli alle kaksikymppiä /matkustajalta. Mutta siihen eivät tavallista matkustajaa ottaneet sillä se oli ”vähän niinkun lentohenkilökunnalle ajateltu”.

Pietarsaareen menevät tilasivat oman taksinsa ja heitä oli koko taksin täydeltä. Minä jouduin ajaa yksin toisella Kokkolaan menossa olevalla taksilla, joka maksoi 45 euroa! Jotkut junavuorot Helsingistä maksavat saman verran.

Että semmonen se on se Kokkolan Jakobstadin privilegium-ajattelu. Herrat tukkii yhteen taksiin niin tulee halvemmaksi. Tavallinen matkustaja sitten ajelee herroiksi yksinään huippukalliilla taksilla.

Ei se ihme ole, että Kruunupyyn liikenne ei koskaan toteudu: Syy on nämä kalliit taksimatkat ja toinen syy kalliit pitkäaikaispysäköinnit.

Tuomas Akolahti

Tavallinen matkustaja sitten ajelee herroiksi yksinään huippukalliilla taksilla.

#

Kommentoi 6 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »