Rojan uusi omistaja Samuel Lönnbäck toi rennon bistrotunnelman Kokkolaan: ”Hyvällä tiimillä kun tekee, niin tulee hyvää”
Leikkaa lanttu lautaselle – Näin vanha, konstailematon juures taipuu kiusaukseksi, muusiksi ja kukkosiksi
Myskikurpitsa hurmaa sesongin resepteissä – Täytä sillä mausteiset aasialaiset nyytit, paahda risottoon tai leivo mehevä kakku
Fonduenautintoja 1970-luvun tapaan – Kutsu ystävät teemabileisiin, joihin vain pilkot tarjottavat ja nostat padan keskelle pöytää
Lohturuokaa saksalaisittain syksyn sateisiin – aidon currywurstin tai flammkuchenin makuun voi päästä myös kotona
Energinen olo terveellisillä herkuilla – näillä ohjeilla teet vegaanisia välipaloja ja jälkkäreitä ilman valkoista sokeria
Irja Pelkonen valitsee ruoan raaka-aineet mahdollisimman läheltä: ”Ulkomaalaisista vihanneksista ostan vain inkivääriä ja bataattia”
Näyttävä härkäpapu on loistavaa lähiruokaa – Näin saat neljä ruokalajia juuri nyt sesongissa olevista pavuista
Hyödynnä alkusyksyn sienisaalis uusilla tavoilla – jos sienen koostumus ei tunnu suussa hyvältä, kokeile sieniöljyä tai -jauhetta
Mustikkapiirakka on kesän odotettu herkku – Koristele se vaihteeksi marengilla tai suloisilla tähtipäällysteillä
Leipää, leipää, enemmän leipää – Kesällä on aikaa opetella leipomaan aamiaisleipä tai iltapala itse näillä kolmella helpolla ohjeella
Kalaa kolmeen tapaan ja suussa sulava lettukakku – Näillä ohjeilla juhannuksen upea saaristolaismenu on jokaisen ulottuvilla
Kokkolalainen kaukolämpö on helppo, luotettava ja edullinen lämmitysratkaisu – Tutkitusti tyytyväisten asiakkaiden valinta!