Paikallisuutiset
Ylivieskan valmistuskeittiössä kehitettiin täydellinen kastike kananugettien kaveriksi: "Onpa hyvää kastiketta, tämä resepti kannattaa ehdottomasti laittaa jakoon"
Valmistuskeittiö Viljassa valmistetaan itse noin 60-70 prosenttia ruoasta. Ylivieskassa Viljan ruokaa syödään kouluissa, päiväkodeissa, palvelutaloissa sekä ateriapalvelun asiakkaiden kotona ja muutamassa työpaikassa.
Itse tehtävän ruoan osuus tuntuu yllättävän suurelta. Kyse on kuitenkin laitoskeittiöstä, jossa valmistetaan päivän aikana isoja määriä ruokaa.
Esihenkilö Marjukka Säisä ja palvelupäällikkö Arja Mertala tutkivat viiden viikon ruokalistaa, jolla on tuttuja perusruokia.
– Noin 60-70 prosenttia ruoasta t