Ruoka

Kevät herättää henkiin ihanat villiyrtit. Nokkonen sopii mainiosti piirakkaan vuohenjuuston ja tomaatin seuraksi, mutta jos sitä ei vielä löydy, pinaatti on hyvä vaihtoehto. Kuva: Nanna Rintala

Äiti jos kuka on brunssin arvoinen – tässä kaksi piirakkavaihtoehtoa valmistaikinasta ja kahdenlaista raikasta salaattia

Äitiä hemmotellaan tulevana viikonloppuna myös ruokapöydässä. Suolainen piirakka ja raikas salaatti maistuvat kakunsyönnin lomassa. Helppo kakku syntyy erilaisista jäätelöistä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Äitienpäivänä kaikki osallistuvat kokkailuun, joten reseptit ovat helppoja ja nopeita toteuttaa. Mutkia oikaistaan piirakkapohjien kohdalla: kaupan pakastealtaasta löytyvät taikinat säästävät työvaiheita ja ennen kaikkea tiskiä.

Parsapiirakka saa hollandaisekastikkeesta ja voimakkaasta juustosta voit

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä