Kokkola-lehti

Jalkapalloa ruohonjuuritasolla – Rovaniemeltä löytyy RoPo, Kokkolalla on KoPo: ”Nousu ja sarjavoitto, siinä tämän kauden tavoitteet”

KoPo kuvattuna ennen harjoituksia. Ylärivi vasemmalta: Saku-Petteri Tornikoski, Miro Laxström, Eemeli Läspä, Sisu Salonen, Elias Mikkola, Viljami Myllykoski, Onni Lahti, Aleksi Niskakoski, Kasperi "Kapa" Brandt, Arttu Koivisto, Sead Haxhija. Alarivi vasemmalta: Sholl Ring, Jere Saastamoinen, Kasperi Kallio, Joona Lännenmäki, Sami-Petteri Mäkinen, Santeri Pekkala, Artur Anttila, Jonas Vihervaara. Kuva: Roy Frilund

Kokkolan Pojat, tuttavallisemmin KoPo, pelaa miesten Vitosessa ja aivan sarjan kärkipäässä. Sarjanousu on tavoitteena ja kokkolalaisjoukkue onkin tasaisessa sarjassa hyvissä asemissa.

– Nousu ja sarjavoitto, siinä tämän kauden tavoitteet, Onni Lahti, yksi seuran perustajajäsenistä kertoo. Lahti on myös joukkueen päävalmentaja.

KoPo perustettiin 2022, mutta mukaan sarjaan seura lähti 2023. Ensimmäinen kausi meni alimmalla tasolla, eli Kutosessa, mutta kausi päättyi sarjavoittoon ja

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä