Ruoka
Kevään kekkereiden pienet makeat sulavat suussa – Nämä neljän sortin pikkuleivät kannattaa leipoa hyvissä ajoin ennen juhlapäivää
Herkuttele suklaisilla haarukkaleivillä, valkosuklaakekseillä, lakritsi-kookoskekseillä tai suloisilla marenkimuruilla valmistujaisjuhlissa. Niitä voi ottaa mukaan myös kesäiselle piknikille. Keväisen broccolinipiirakan pohjassa on korvattu osa vehnäjauhoista talkkunajauhoilla. Kuitupitoinen talkkuna antaa pohjalle pähkinäisen maun ja kauniin ruskean värin.
Pikkuleivät säilyvät pitkään hyvinä, kun pakkaa ne tiiviiseen rasiaan ja säilyttää kuivassa paikassa.
Helposti valmistuvat haarukkaleivät ja limetti-valkosuklaakeksit ovat suklaan ystävän suosikkeja. Näyttävien marenkimurujen täytteenä on kirpeän makeaa sitruunatahnaa. Somien pikkuleipien päälle purs