Paikallisuutiset
Kokeile viikonloppuna portugalilaista perinneateriaa 1600-luvulta – Antonieta Beja da Cunha, 86, on palkintoja voittanut kokki, joka jakaa nyt reseptejään suomalaisille
Lihamuhennoksen valmistus kannattaa aloittaa edellisenä iltana lihan suolaamisella. Varsinainen kokkaaminen kestää pari tuntia. Jälkiruuaksi Beja da Cunha tarjoilee Mechidos Douradosia eli kultaista pähkinä-rusinapaistosta.
Vuosikymmeniä sittenAntonieta Beja da Cunha sai museolta tehtävän tutkia portugalilaisia kansallispukuja. Siitä innostuneena hän alkoi tehdä kansallispukuisia nukkeja. Seuraavaksi hän kiinnostui kotimaansa perinneruuista, joita hän on kokannut nyt jo 27 vuotta.
Pääruoka Cozido a Portuguesa on 1600-lu