Paikallisuutiset

Kun Kim Slotte asui vielä Kokkolassa, hän tajusi haluavansa mestarikokiksi – Tie vei harjoitteluun Tampereelle, josta löytyi kotikin: "Olen työskennellyt fine dining -ravintoloissa"

32-vuotias Kim Slotte työskentelee tamperelaisen Lapland Hotels Areenan keittiömestarina. Loppuviikolla hän kävi Kokkolassa opettamassa niksejään.
32-vuotias Kim Slotte työskentelee tamperelaisen Lapland Hotels Areenan keittiömestarina. Loppuviikolla hän kävi Kokkolassa opettamassa niksejään. Kuva: Esa Anttiroiko

"Leikkaa sipuli vielä hienommaksi", neuvoo kokki ja tamperelaisen Lapland Hotels Areenan keittiömestariKim Slotte.

Kokkolalaislähtöinen Slotte kävi loppuviikolla valmentamassa Kokkolan ammattiopiston kokkiopiskelijoita neljän ruokalajin illallisen valmistamiseen. Emmer-risottoa ja sipulia, juuriselle

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä