Ihmiset 

Mietitkö, mitä hyvää voisit loihtia keittiössä? Perunarieskat ja jauhoton siemenleipä ovat korona-ajan kotileipojan lohturuokaa parhaimmillaan, samoin kuin viinerit – Reseptit löydät täältä

Helposti, nopeasti ja herkullisesti ovat leivonnan taikasanat tällä hetkellä. Määritelmään osuvat täydellisesti perunarieskat.

Tähteeksi jäänyt perunamuusi muuntuu ilman turhia kommervenkkejä herkullisiksi rieskoiksi. Pellillisestä ei muuten tähteitä jää.

Perunamuusin jämistä syntyy suomalainen leipäklassikko, peruna­rieska. Voit valmistaa muusin myös perunamuusijauheesta, ellei tähteitä ole.
Perunamuusin jämistä syntyy suomalainen leipäklassikko, peruna­rieska. Voit valmistaa muusin myös perunamuusijauheesta, ellei tähteitä ole. Kuva: Nanna Rintala

Perunarieskat

10 kpl

3 dl perunamuusia

1 tl suola

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä