Tarjoa perheellesi paras alku elämään – Tästä syystä lapsiperheet muuttavat Perhoon

Mäntymetsän päiväkoti, Perho

Perho tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän luonnon rauhaa ja yhteisöllisyyttä. Kun astut ulos kodistasi, olet heti keskellä vehreitä metsäpolkuja, kristallinkirkkaita vesistöjä ja maalaismaisemaa, joka houkuttelee nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Perhon yhteisöllinen ilmapiiri näkyy vahvasti paikallisten aktiivisessa osallistumisessa tapahtumiin ja talkoisiin. Tämä yhdessä tekemisen kulttuuri tekee Perhosta turvallisen ja viihtyisän paikan kaikille asukkaille, ikään katsomatta.

Huipputasoista varhaiskasvatusta – paras alku lapsille!

Perhon panostukset varhaiskasvatukseen ovat omaa luokkaansa. Uusissa, moderneissa tiloissa lapsilla on mahdollisuus oppia ja kehittyä turvallisessa, virikkeellisessä ympäristössä. Tilat on suunniteltu vastaamaan lasten tarpeita ja tarjoavat erinomaiset puitteet niin leikkiin kuin oppimiseen. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta huolehtii, että jokainen lapsi saa yksilöllistä huomiota ja parhaan mahdollisen startin elämään. Tämä tekee Perhosta erinomaisen valinnan lapsiperheille, jotka arvostavat laadukasta varhaiskasvatusta ja turvallista kasvuympäristöä.

Kasvava ja elinvoimainen kunta kutsuu uusia asukkaita!

Perho on asettanut tavoitteekseen houkutella uusia asukkaita ja osaavaa työvoimaa. Tätä tukemaan on käynnistetty Koti Perhoon -tonttikampanja, joka tarjoaa edullisia tontteja vesi- ja jätevesiliittymineen, sekä bonuksia asettumisesta kuntaan. Asukkaaksi muuttavat saavat 3000 € bonuksen ensimmäisen vuoden jälkeen, ja bonukset jatkuvat vielä kolmen ja viiden vuoden kohdalla 2000 € bonuksilla. Perhossa 1.1.2025 jälkeen syntyville lapsille annetaan 1-vuotispäivänä 1500 €, mikä tekee perhe-elämästä entistäkin sujuvampaa. Osa muuttajabonuksesta sekä lapsibonuksesta suunnataan paikallisiin yrityksiin ostokortteina. Tämä ei ainoastaan tue asukkaita, vaan myös paikallista elinkeinoelämää, joka hyötyy ostovoiman lisääntymisestä. Opiskelijatkin saavat vuosittain tukea jopa 400 €, joka maksetaan kokonaan rahana.

Työpaikkoja ja urakehitysmahdollisuuksia

Perhossa paikalliset yritykset ja kunta tarjoavat monipuolisia työmahdollisuuksia eri aloilla. Yritykset arvostavat paikallista työvoimaa ja tarjoavat kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuudet urakehitykseen. Yhdessä houkuttelevan asumisen ja perheystävällisten palveluiden kanssa Perho on paikka, jossa elämä sujuu, ja mahdollisuudet menestymiseen ovat lähellä.

Koe luonnonrauha ja yhteisön tuki

Perho tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön, jossa voit nauttia puhtaasta ilmasta ja kauniista maisemista, samalla kun asut osana tiivistä, välittävää yhteisöä. Tule ja koe itse, kuinka Perho voi tarjota parhaan mahdollisen elinympäristön sinulle ja perheellesi.

Tutustu lisää!

Lue lisää mahdollisuuksista ja eduista Perhon kotisivuilta: www.perho.com