Paikallisuutiset

"Rapea pohja, liikaa kinkkua, paljon juustoa" – Näin Centrian opiskelijat arvioivat kanta-Kokkolan pizzerioiden tarjontaa

Kanta-Kokkolasta löytyy yli kymmenen pizzeriaa. Keskipohjanmaa testasi niistä viisi. Makuun ja kokonaistunnelmaan syventyivät Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijat Anna Rajala, Eetu Karvonen ja Herman Hietajärvi. Kierros tehtiin lounasaikaan maanantaina 29. tammikuuta.

Tästä se lähtee! Kohti ensimmäistä suupalaa. Seuraavat kaksi tuntia mennäänkin sitten vahvasti americana-pizzan merkeissä: kinkkua, ananasta ja sinihomejuustoa. Kuva: Jukka Lehojärvi

Kokkola on kuin mikä tahansa suomalainen kaupunki. Ainakin ydinkeskeskustassa pizzerioita riittää lähes joka korttelille. Rahoilleen saa vastinetta viimeistään koossa mitattuna.

Entäpä maku ja tunnelma?

Pizzeriat voi karkeasti jakaa kahteen sarjaan: perussuorittajia ovat looseistaan ja salaattitiskeis

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä