Topin uudet runkovärit ovat täällä – tutustu ajattomiin sävyihin

Topi-Keittiöt on uudistanut kiintokalusteidensa runkovärit tänä vuonna. Valkoisen värin rinnalle on saapunut pähkinä, tammi, satiini ja savenharmaa asiakkaiden ja suunnittelijoiden toiveiden pohjalta.

”Keittiön värimaailmaan ja tunnelmaan voit vaikuttaa nyt myös runkosävyillä, joita löytyy Topin tarjonnasta tutun valkoisen lisäksi neljä uutta väriä”, Topin Kalajoen suunnittelija Jemina Jussinniemi kertoo ja esittelee samalla keittiötä, jonka runkoväliksi on valikoitunut rauhoittava satiini.

Kun kodin kiintokalusteita lähdetään suunnittelemaan, voi yksi tärkeimmistä valinnoista olla ovien lisäksi kalusterungot.

”Rungolla ja sen värillä voi olla yllättävänkin suuri merkitys toivotunlaisen lopputuloksen saavuttamisessa”, Topin Kalajoen suunnittelija Jemina Jussinniemi muistuttaa.

Erityisesti kun aamiaiskaapit saivat suurta suosiota, alkoivat pyynnöt värillisistä runkoväreistä lisääntymään. Nyt näihin toiveisiin on vastattu. Topi-Keittiöiden runkovärivalikoima on kasvanut uusilla tulokkailla: tummalla pähkinällä, luonnollisella tammella, heleällä satiinilla ja maanläheisellä savenharmaalla.

”Ennen tätä valkoinen ja harmaa olivat pitkään todella suosittuja runkovärejä, mutta olemme jälleen palaamassa takaisin värillisiin runkoihin mitä aikoinaan oli. Väreillä on nyt lupa leikitellä”, Jussinniemi toteaa hymyillen.

Vaalea puu, kuten tammi tuo runkovärinä luonnollisen säväyksen kokonaisuuteen.

Värimaailmaan pientä twistiä

Jussinniemen mukaan runkovärit voivat hienosti myös tasapainottaa keittiön ilmettä.

”Jos kaappien väri on tumma, voivat vaaleat runkovärit, kuten satiini ja savenharmaa rauhoittaa kokonaisuutta. Jos taas kaapit ovat vaaleita, voi pähkinä tai tammi tuoda syvyyttä ilmeeseen”, Jussinniemi kertoo.

Suunnittelija ottaa runkovärivalinnat erityisesti esille silloin, kun keskustellaan mahdollisesta aamiaiskaapin tai lasiovien laitosta.

”Esimerkiksi avoimen aamiaiskaapin tai lasiovien läpinäkyvän rungon avulla voimme lisätä keittiön värimaailmaan pientä twistiä. Pitkään suosituin väri oli valkoinen, mutta viime aikoina olen laittanut merkille, että yhä enenevissä määrin uskalletaan ja halutaan käyttää värejä, kuten tummaa puuta”, Jussinniemi kertoo.

Tummempaa sävyä etsivälle kuvassa oleva tumma pähkinä on hyvä ja tunnelmallinen vaihtoehto.

Yksilöllistä suunnittelua

Topin kalusterungot suunnitellaan yksilöllisesti jokaisen arkeen ja elämään sopivaksi. Rungot valmistetaan kestävistä materiaaleista Topin Kalajoen tehtaalla, josta käsin ne kuljetetaan ympäri Suomen.

”On hienoa, että runkovärivalikoima on nyt monipuolisempi. Tämä antaa meille suunnittelijoillekin mahdollisuuksia luoda mitä erilaisimpia kokonaisuuksia asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta”, Jussinniemi iloitsee.

Onko keittiöremontti pian ajankohtainen? Tutustu uusiin runkoväreihin verkkosivuillamme tai ole yhteydessä suunnittelijaan.

Topi-Keittiöt

Topi on suomalainen kiintokalusteiden valmistaja. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme kalusteita, jotka kestävät katseen ja elämää. Juuremme ja tehtaamme ovat Pohjois-Pohjanmaalla Kalajoella.

Tänä vuonna juhlistamme 85-vuotistaivaltamme. Tutustu juhlavuoden kampanjoihimme osoitteessa: www.topi-keittiot.fi/kampanjat