Vaivaako sitkeä selkäkipu, rasitusvamma tai esimerkiksi pitkittynyt korona? AMA FYSIO Kokkolassa auttaa!

Kokkolan keskustassa sijaitseva AMA FYSIO tarjoaa monipuolisia ja yksilöllisesti suunniteltuja fysioterapiapalveluja yli 20 vuoden kokemuksella.

Kokkolan keskustassa sijaitseva AMA FYSIO tarjoaa ratkaisuja manuaalisten hoitojen, kuten faskiakäsittelyjen, mobilisoinnin ja kuntoutuksen avulla.

Tuki- ja liikuntaelinvaivat ovat yleistyneet vauhdilla erityisesti istumatyön ja huonon ergonomian vuoksi. Urheiluvammat voivat osua omalle kohdalle esimerkiksi harrastuksien kautta, eikä kotipihalla liukastumista voi aina välttää.

Toisinaan pienet ruhjeet tai kiputilat on helppoa sivuuttaa, mutta hoitamattomana oireilla voi olla kauaskantoisetkin seuraukset. Sen tietää myös AMA FYSIO:n fysioterapeutti Anna-Mari Kallio, joka törmää työssään usein ongelmiin selkäkivun, niska-hartiaseudun jännityksien, nivelkipujen sekä staattisesta kuormituksesta johtuvien jännitystilojen parissa.

– AMA FYSIO vastaanotolla keskitytään asiakkaan vaivojen juurisyihin, jonka myötä ongelmia on mahdollista helpottaa sekä ennaltaehkäistä tehokkaasti myös tulevaisuutta ajatellen, Kallio kertoo.

Anna-Mari Kalliolla yli 20 vuoden kokemus haastavien tuki- ja liikuntaelinsairauksien parissa työskentelystä. Samalla hän on syventänyt osaamistaan etenkin jalan ja selän alueiden ongelmien parissa. Myös kivun mekanismit ovat Kallion erikoisalaa.

Yksilölliset ratkaisut takaavat parhaan lopputuloksen

Kokkolan keskustassa sijaitseva AMA FYSIO tarjoaa ratkaisuja esimerkiksi manuaalisten hoitojen kuten faskiakäsittelyn ja mobilisoinnin sekä kuntouttavan harjoittelun avulla. Tuki- ja liikuntaelinsairauksissa, kuten venähdyksissä tai leikkausten jälkeen suositellaan usein asteittain edistävää harjoittelua, johon vastaanotolla saa ohjeita.

Vastaanotolla on mahdollista saada ohjausta myös pitkittyneen koronan jälkitilan hoitoon.

– Tärkeintä on se, että sairastava itse oppii tunnistamaan jaksamisensa rajat ja tähän vastaanotolla pyritään antamaan keinot.

AMA FYSION vastaanotolle voi tulla sekä lääkärin lähetteellä että ilman, ja asiakaslähtöinen lähestymistapa tekee hoitokokemuksesta miellyttävän.

AMA Fysion odotustilassa asiakkailla on mahdollisuus hengähtää ennen tai jälkeen hoitotoimenpiteiden.

Asiantuntemusta työelämään

Kallio ei ainoastaan hoida tuki- ja liikuntaelinoireisia potilaita, vaan myös jakaa osaamistaan erilaisissa luentotilaisuuksissa ja koulutuksissa. Mikäli yrityksesi kaipaa täydennyskoulutusta, tai tyky-päiviltä uupuu näkemystä hyvinvointiin, räätälöi AMA FYSIO mielellään palvelunsa asiakkaan tarpeisiin.

– Esimerkiksi ergonomiaa ja palautumista käsittelevät luennot ovat olleet kysyttyjä. Tilaisuuksissa on mahdollista käsitellä myös esimerkiksi kipua, sen hallintaa sekä työelämän kuormitustekijöitä, Kallio vinkkaa.

Siisteys, toimivuus ja asiakaspalvelu ovat AMA Fysion toiminnassa tärkeitä arvoja.

Vaivaton saapuminen

AMA FYSIO:n tilat sijaitsevat Kokkolan keskustassa osoitteessa Ristirannankatu 7 A, joten vastaanotolle on helppoa saapua. AMA FYSIO panostaa henkilökohtaiseen ja perusteelliseen palveluun, jossa asiakas ja hänen hyvinvointinsa ovat aina kaiken palvelun keskiössä.

Tule vastaanotolle helposti ilman lähetettä tai varaa koulutus yrityksellesi – räätälöimme hoidot ja luennot tarpeidesi mukaan!

AMA FYSIO sijaitsee näppärästi Kokkolan keskustassa, jolloin perille on helppoa ja vaivatonta löytää.