Sipuli on itkettävän ihanaa – nosta se vaihteeksi päärooliin piirakassa, pastassa ja intialaisessa bhajissa
Isosta keittokattilasta riittää evästä vielä töihinkin – Nämä sämpylät pyöräytät vaivattomasti kaveriksi
Elintarvikkeiden kioskimyynti itsepalvelulla löi itsensä läpi seudulla: ”Toimiva konsepti - tavalliset ihmiset ovat rehellisiä”
Leikkaa lanttu lautaselle – Näin vanha, konstailematon juures taipuu kiusaukseksi, muusiksi ja kukkosiksi
Myskikurpitsa hurmaa sesongin resepteissä – Täytä sillä mausteiset aasialaiset nyytit, paahda risottoon tai leivo mehevä kakku
Irja Pelkonen valitsee ruoan raaka-aineet mahdollisimman läheltä: ”Ulkomaalaisista vihanneksista ostan vain inkivääriä ja bataattia”
Näyttävä härkäpapu on loistavaa lähiruokaa – Näin saat neljä ruokalajia juuri nyt sesongissa olevista pavuista
Hyödynnä alkusyksyn sienisaalis uusilla tavoilla – jos sienen koostumus ei tunnu suussa hyvältä, kokeile sieniöljyä tai -jauhetta
Näillä nikseillä säilöt kesän maut parhaiten talteen – Kuivaus, suolaus, pikkelöinti, fermentointi vai kenties hillous?
Sateet ehtivät hilkulla viljelysten avuksi, kasvukausi on helteiden vuoksi noin viikon etuajassa – Mansikkasatoa korjataan pian
Varhaisperuna on alkukesän kuningas – Tässä ohjeet neljään perinteiseen kesäherkkuun ripauksella uutta makua
Nivalaan nousi 400 lehmän uusi navetta kuudella robotilla: "Tätä on suunniteltu pitkään, tarkkaan ja huolella"
Kokkolassa alkaa torstaina lehdistön suurtapahtuma ‒ Osalle reissaajista tuli mutkia matkaan Jari-myrskyn takia
Keskipohjanmaan TV-viikon valinta – Helsinki-syndrooma sai jatkoa tuottajayhtiön konkurssin jälkeenkin
Museon leikkikaupassa lapset saavat koskea esineisiin ‒ Pietarsaaren museo viettää 120-vuotissynttäreitä
Kokkolalainen kaukolämpö on helppo, luotettava ja edullinen lämmitysratkaisu – Tutkitusti tyytyväisten asiakkaiden valinta!