Hillilän hätäiset hurahtivat hitaaseen hapanjuurileivontaan – Kumihanska nousee merkiksi, kun ruokittu juuri on valmista leivottavaksi
Leipurien lakko näkyi leipähyllyissä — Seuraavaksi pelätään jo panimoiden ja lihatehtaiden hiljenemistä
Burgereita ja artesaanipizzaa Alavieskasta - Jenni Kääntä ja Hannu Tauriainen kertovat, mikä on hyvän maun salaisuus
Maataloussomettajien tempaus on kerännyt liki 30 000 seuraajaa parissa päivässä – ”Voimme näyttää, millaista tämä homma oikeasti on”
Hickarö muuttuu ja kehittyy, mutta muistot ovat ikuisia – Kysely on nyt suljettu, kiitos vastauksista
Jäätelöä, musiikkia, elämää – Näistä Hickarö on jäänyt mieleen: ”Ennennäkemätöntä ja ennenkokematonta”
Kokkolan keskustaan viime kesänä avattua ravintolaa on haettu konkurssiin – ”Mitään ei ollut tehtävissä”
Poutun ja Snellmanin leikkeleitä on ostettu aiempaa vähemmän – Muuten yritysten lihatuotteiden kysyntä ei ole vähentynyt
Lohtajalta lähtöisin olevaa väitöskirjatutkijaa kiinnostaa vanhan navetan lanta — Siitä löytyy ihmiskunnalle tärkeää tietoa
Kasvisruokaakin tarjolle päivittäin Toholammin kouluille – Ateriapalvelut yritykseltä maaliskuun alusta
Monen maatilan investoinnit jumissa Kalajokilaaksossa – ”Viljelijä joutuu usein kohtuuttomaan tilanteeseen”
Maakuntakirjailija Elvi Löhönen juhlii Kokkolan Energian kanssa - juhlavuoden runo muistuttaa olennaisesta