Pancho Villa avaa ravintolan Kokkolan Chydeniaan marraskuussa – Yrittäjät tuttuja toisesta kokkolalaisravintolasta
Hirven hyvät reseptit – Älä peitä riistan hienoa makua, vaan korosta sitä yrteillä, sitruunalla, marjoilla ja metsän mauilla
Leikkaa lanttu lautaselle – Näin vanha, konstailematon juures taipuu kiusaukseksi, muusiksi ja kukkosiksi
Meksikonpata tuo tuulahduksen ysäriltä – Vaihda valmiit sekoitukset itse tehtyyn texmexiin, saat rouheampaa makua
Myskikurpitsa hurmaa sesongin resepteissä – Täytä sillä mausteiset aasialaiset nyytit, paahda risottoon tai leivo mehevä kakku
Fonduenautintoja 1970-luvun tapaan – Kutsu ystävät teemabileisiin, joihin vain pilkot tarjottavat ja nostat padan keskelle pöytää
Lohturuokaa saksalaisittain syksyn sateisiin – aidon currywurstin tai flammkuchenin makuun voi päästä myös kotona
Energinen olo terveellisillä herkuilla – näillä ohjeilla teet vegaanisia välipaloja ja jälkkäreitä ilman valkoista sokeria
Näin hyödynnät hapokkaat omenat – Kokeile salviaista possupataa, raakamakkarapannua tai rouskuvaa ja ruokaisaa salaattia
Martat vie oppejaan vankiloihin saakka - Heidi Peltonen on monitaituri niin kotitalouden kuin sosiaalisen kanssakäymisen saralla
Innaselle lähtöpassit, Tapio Pajunpäästä aluehallituksen uusi johtaja – lue kokouksen liveseuranta tästä
Pyhäinpäivän kunniaksi hiljaista kauneutta – Pēteris Vasksin teoksia tulkitsevat viulisti Elina Vähälä ja Keski-Pohjanmaan Kamarikuoro
Suomen puolustusvoimien harjoitusalueisiin kohdistuu Nato-maissa ”merkittävää mielenkiintoa”– Vattaja ei ole noussut toistaiseksi esille