Sipuli on itkettävän ihanaa – nosta se vaihteeksi päärooliin piirakassa, pastassa ja intialaisessa bhajissa
Perinteikäs grilli Hiekkasärkillä purettiin, mutta tilalle tulee uusi – ”Nyt kannattaa repäistä, jos meinaa”
Ravintoloiden pikkujoulusesonki on pian kuumimmillaan – Tämä ikävä ilmiö ei ole vielä levinnyt pääkaupunkiseudulta Kokkolaan
"Tulee mieleen saunatuoksu" ‒ Keskipohjanmaan glögitestin voittajaksi ylsi hämäävä pullo, jonka voisi Alkossa helposti ohittaa
Isosta keittokattilasta riittää evästä vielä töihinkin – Nämä sämpylät pyöräytät vaivattomasti kaveriksi
Kehotus lakata syömästä leikkelettä ja makkaraa jakaa mielipiteitä Kokkolassa – ”Mitään ei saa syödä”
Leikkeleet ja makkarat pois ruokapöydästä? Näin Snellmanilta ja MTK Keski-Pohjanmaasta kommentoidaan tulevia suosituksia
Nappasitko marketista mukaasi palautumisjuoman? Todennäköisesti heitit rahasi hukkaan – ”Brändäyshän siinä on taustalla”
Tässä on kokkolalainen pikaruoan klassikko, johon palaavat nuoret ja vanhat: ”Sinä olet se, jonka äiti omistaa Royal Mealsin”
Maitokolmion tuotannosta puolet kulkee kaupparyhmien merkkien alla – Maidon kysyntä silti hiipunut: ”Kuluttaja haluaa uusia makuja ja elämyksiä”
Pancho Villa avaa ravintolan Kokkolan Chydeniaan marraskuussa – Yrittäjät tuttuja toisesta kokkolalaisravintolasta
Hirven hyvät reseptit – Älä peitä riistan hienoa makua, vaan korosta sitä yrteillä, sitruunalla, marjoilla ja metsän mauilla
Nivalaan nousi 400 lehmän uusi navetta kuudella robotilla: "Tätä on suunniteltu pitkään, tarkkaan ja huolella"
Kokkolassa alkaa torstaina lehdistön suurtapahtuma ‒ Osalle reissaajista tuli mutkia matkaan Jari-myrskyn takia
Keskipohjanmaan TV-viikon valinta – Helsinki-syndrooma sai jatkoa tuottajayhtiön konkurssin jälkeenkin
Museon leikkikaupassa lapset saavat koskea esineisiin ‒ Pietarsaaren museo viettää 120-vuotissynttäreitä
Kokkolalainen kaukolämpö on helppo, luotettava ja edullinen lämmitysratkaisu – Tutkitusti tyytyväisten asiakkaiden valinta!