maanantai 18.2.2019 | 07:50
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Sievi FS kompuroi kotonaan

Hanna Perkkiö Keskipohjanmaa+
La 9.2.2019 klo 20:45

Sievi FS–GFT 3–8 (1–6)

Sievi FS:n kotipeliviikonloppu käynnistyi mollivoittoisesti, kun espoolainen GFT löi isännät kanveesiin. Samalla GFT vahvisti omia asemiaan Futsal-liigan sarjataulukon kakkosena.

Kotijoukkueella oli takanaan kahden viikon ottelutauko, jonka aikana päävalmentaja Kimmo Mattila joukkoineen oli yrittänyt punoa uusia juonia edellisen mahalaskun jälkeen.

– Viimeisen pelin jälkeen treenit ovat sujuneet hyvin, ja kaikki vaikutti hyvältä lämmittelyssä. Ja sitten olikin...no, ihan kauheaa. Tuli henkilökohtaisia virheitä, ei tehty niin kuin sovittiin, ei puolustettu eikä hyökätty niin kuin sovittiin, ja mikään ei lähtenyt toimimaan, Mattila summaa.

Kotijoukkue kompuroi heti ottelun alkuminuuteista lähtien ja sai katsella vierestä vieraiden maalijuhlia. Peli ehti vanheta alle kymmenen minuuttia, kun Ari Makowski, Antti Arvola, Timo Mikkonen ja Ville Vähäkoitti olivat vieneet GFT:n neljän maalin johtoon.

Maajoukkuemies Panu Autio kasvatti vieraiden etumatkaa, ja Sievin ilme hyytyi entisestään. Atte Häivälän kavennus toi hieman lohtua, kunnes GFT:n Niko Stenholm paukutti taukolukemiksi 1–6.

Toisella puoliajalla Marko Pirilä teki maalinsuulla tilaa Miika Toivolalle, ja keltapaitojen hyökkäyspelissä näkyi ajoittain piristymisen merkkejä. Kun vieraatkin hieman höllensivät otettaan, kotikatsomo saattoi hetken aikaa elätellä toivoa, etenkin Jarmo Junnon komean 2–6-kavennuksen jälkeen.

Käännettä ei otteluun kuitenkaan enää saatu, vaan Makowski ja Samir Haddouti riisuivat maaleillaan sieviläiset lopullisesti aseista. Nikola Ercegin tehtäväksi jäi kaunistella loppunumeroiksi 3–8.

Mattila ei lähtenyt heti ottelun jälkeen selittelemään joukkueen alavireisiä otteita.

– Nyt pitää keskustella ja miettiä asiaa koko joukkueen kanssa. Odotusarvot ovat kaikilla korkeammalla, mutta tällä hetkellä me kontataan tosi pahasti, Mattila toteaa.

Herättelyyn ei liikaa aikaa ole, sillä jo sunnuntaina vieraaksi tulee runkosarjan kärkipaikkansa käytännössä varmistanut Kampuksen Dynamo.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Fingerpori