sunnuntai 29.3.2020 | 13:56
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Tarvitaan vastuunkantajia, jotka ottavat peliä kurkusta kiinni, sanoo Henri Myntti Keparin kulmalla -podcastissa, jossa käydään läpi KPV:n loppukautta Veikkausliigassa

Juha Savela
Ti 10.9.2019 klo 18:00

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

– KPV tarvitsee kentälle vastuunkantajia, jotka ottavat peliä kurkusta kiinni, sanoo asiantuntijakommentaattori Henri Myntti tiistaina julkaistussa Keparin kulmalla -podcastin viidennessä jaksossa, jossa käydään läpi KPV:n esityksiä Veikkausliigassa.

Elokuussa KPV voitti yhden pelin ja hävisi neljä.

– Ailahtelua on edelleen liikaa. KPV pysyy peleissä hyvin mukana, mutta pisteitä ei tule, Myntti arvioi.

Siirtoikkunan aikana KPV:n riveihin tuli neljä uutta pelaajaa, joista Ishmael Yarteyn otteet ovat jääneet myös Myntin mieleen.

– Yartey on ollut tärkeä laitapelaaja ja tuonut lisää ratkaisuvoimaa. Myös Hysen Memolla on ottanut paikkansa vasempana pakkina. (Stefan) Umjenovicista tai (Taiki) Kagayamasta on paha sanoa juuri mitään näillä näytöillä.

KPV aloittaa perjantaina Helsingissä haastajasarjan toiseksi viimeiseltä sijalta eli liigakarsijan paikalta. RoPS on edessä kahdeksan pisteen päässä ja VPS takana putoajan paikalla pisteen päässä.

– Periaatteessa KPV voi voittaa haastajasarjassa kaikki viisi peliään, mutta eri asia käykö näin. Lähtökohtaisesti RoPS:n kahdeksan pisteen etumatka tuntuu isolta. Jos KPV aikoo ohittaa RoPS:n, sen pitää onnistua täydellisesti ja toisaalta RoPS:n epäonnistua. Tärkeintä tässä vaiheessa on, että VPS pysyy takana, Myntti sanoo.

Myntillä on myös "futisromantikon mielipide" tämän kauden sarjasysteemiin. Kuuntele se Keparin kulmalla -podcastista.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »