maanantai 1.6.2020 | 14:40
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kokkolan Koivuhaan Palvelukeskuksessa tehostetaan tilojen käyttöä – Samalla kirjasto muuttuu omatoimikirjastoksi

Annika Tiitto
Ma 2.12.2019 klo 19:30 | päivitetty ma 19:38

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Koivuhaan koulun ja lähikirjaston tilojen muutostyöt alkavat luultavasti vielä tänä vuonna. Tavoitteena on, että kirjasto valmistuu toukokuussa ja koulu elokuussa.

Tarkoituksena on tehostaa tilojen käyttöä perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen yhteistyötä parantamalla. Samalla Peurankodin päiväkotiin saadaan noin 30 lisäpaikkaa ja Koivuhaan kirjasto muuttuu omatoimikirjastoksi. Tilamuutokset on suunniteltu yhteistyössä kirjaston ja koulun henkilökunnan kanssa. Hankkeen kustannusarvio on 920 000 euroa.

– Muutosten myötä Koivuhaan Palvelukeskus saa nostettua tilojen käyttöastetta ja kirjasto laajennettua omaa palveluaan, Kokkolan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Reino Herlevi kertoo.

Kokkolan kaupunginhallitus päätti maanantaina myöntää Koivuhaan Palvelukeskus Oy:n rakennushankkeen rahoitukseen otettavalle pankkilainalle 920 000 euron omavelkaisen takauksen. Koivuhaan Palvelukeskus Oy kuuluu Kokkolan kaupunkikonserniin, ja Kokkolan kaupunki omistaa koko yhtiön.

Lue myös: Oireilun syytä etsitään – Jokin Kokkolan Koivuhaan koulun sisäilmassa mättää, mutta ainakaan kosteusvaurioita ei ole löytynyt

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »