tiistai 11.8.2020 | 07:11
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Centria-ammattikorkeakoulu esittelee ensi kevään yhteishaussa olevan koulutustarjontansa Studia-messuilla Helsingissä

Päivi Savela
Ti 3.12.2019 klo 07:21

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Centria-ammattikorkeakoulu on mukana tiistaina ja keskiviikkona Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Studia-messuilla.

Tänä vuonna 27. kerran järjestettävät Studia-messut on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma, johon odotetaan kahden päivän aikana noin 15 000 kävijää. Messukeskuksessa esittäytyvät kaikki kotimaiset sekä useita ulkomaisia yliopistoja ja ammattikorkeakouluja, ammatillisia oppilaitoksia, kansanopistoja ja erikoisoppilaitoksia.

Centria esittelee messuilla erityisesti kevään 2020 yhteishaussa olevan koulutustarjontansa.

Kevään 2020 yhteishaussa Centriassa on tarjolla tekniikan, sosiaali- ja terveysalan sekä liiketalouden ammattikorkeakoulututkintoja suomeksi ja englanniksi, sekä musiikkipedagogin ja yhteisöpedagogin koulutukset.

– Uutuuksina voidaan mainita jälleen tarjontaamme palaava konetekniikan koulutus sekä liiketaloutta ja tekniikkaa yhdistävä englanninkielinen Business Intelligence Technologies -koulutus, kertoo viestintäpäällikkö Marjo Pekola.

Tarjolla on myös ylempään ammattikorkeakoulututkintoon tähtäävät koulutukset tekniikan ja liiketalouden aloilta sekä sosiaali- ja terveysalalta,

Messut ovat avoinna 3.–4. joulukuuta.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »