torstai 6.5.2021 | 13:38
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

GFT uusi mestaruutensa – Kalajoella pelattiin viikonloppuna beachfutiksen mestaruuksista vajaan 90 joukkueen voimin

Juha Savela
Su 2.8.2020 klo 13:42

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Espoolainen GFT Beach uusi miesten kilpasarjassa beach futiksen Suomen mestaruuden, kun se voitti loppuottelussa FC Baggion 3–1. Finaalissa kohtasivat siten lajin kestomenestyjät, sillä Baggiokin on voittanut neljä kertaa mestaruuden.

Finaalissa GFT:n maaleista vastasivat futsal- ja jalkapallokentiltäkin tutut nimet. Panu Autio, Timo Lumivaara ja Pekka Sihvola veivät GFT:n 3–0-johtoon ennen kuin Joona Tiira kavensi 3–1:een. Tiira oli kuudella osumallaan kilpasarjan paras maalintekijä.

Kilpasarjan pronssiottelussa Esa BFT voitti Veittarin Taian 4–1. Sarjaan osallistui viisi joukkuetta, jotka pelasivat yksinkertaisen sarjan ennen mitalipelejä.

Tuttu voittaja saatiin myös naisten kilpasarjassa, jossa espoolainen Kylävainion Päällikköt voitti Selvän Pelin 3–1. Emilia Jaatinen, Miia Koppanen ja Emmi Välimäki tekivät voittajien maalit. Päivi Jaakola kavensi loppuluvuiksi 3–1.

Pronssiottelussa FC Hunters kukisti FC Pulloseuran 3–1.

Miesten harrastesarjan mitalikolmikon muodostivat Mökkitie, Tiltti Agility ja VKTP. Naisten harrastesarjan mitalistit olivat #geweet, FC Böönat ja Le Dorate. Sekasarjan parhaat olivat FC Thaitava, Emppu ja FC Villivarsat.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »