Paikallisuutiset

Kokkolalaiselle ravintolapäällikkö Maija Hankoselle vaihtelevat työvuorot maistuvat – "Mukavat asiakkaat kruunaavat työpäivät ja -viikonloput"

Maija Hankonen pitää monipuolisuudesta työssään. Hän työskentelee niin vastaanotossa kuin baaritiskin takana ja hoitaa aamiaistarjoiluakin.
Maija Hankonen pitää monipuolisuudesta työssään. Hän työskentelee niin vastaanotossa kuin baaritiskin takana ja hoitaa aamiaistarjoiluakin. Kuva: Maisa Järvelä

Maija Hankonen, mikä olet koulutukseltasi? Millaista työsi ravintolapäällikkönä on?

– Olen koulutukseltani ylioppilas ja tarjoilija eli tein neljävuotisen kaksoistutkinnon. Se sopi minulle hyvin. Opiskelussa oli vaihtelua, kun välillä piti päntätä lukioaineita ja välillä oli amiksen puolella käytännö

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä