tiistai 9.8.2022 | 08:35
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Katso Kokkolan vaalipaneeli täältä – Yhdeksän puolueen ehdokkaat olivat suhteellisen yksimielisiä Keskipohjanmaan suorassa lähetyksessä

Kristian Sundqvist
To 13.1.2022 klo 08:00 | päivitetty to 19:11

Nyt se alkoi, todellinen aluevaalikuume seudulla nimittäin.

Keskipohjanmaan ja alueen paikallislehtien vaalipaneelit käynnistyivät torstaina 13. tammikuuta, kun yhdeksän puolueen kokkolalaisehdokkaat kilpailivat sanojen keinoin. Keskipohjanmaan toimituksesta Mediakulmalta välitettävä paneelikeskustelu rävähti käyntiin kello 18:

Mukana ovat Riitta Rahkola (kesk.), Janne Jukkola (kok.), Timo Sillanpää (ps.), Tiina Isotalus (sd.), Minna Roukkio-Taipale (vihr.), Kauko Niemi (vas.), Marlén Timonen (r.), Hanna-Lea Ahlskog (kd.), ja Mikko Nikkilä (liik.).

– Ryhmät on valittu niin, että mukaan on kutsuttu kaikki vaalien kautta eduskuntaan vähintään yhden kansanedustajan saaneet puolueet, kertoo Keskipohjanmaan päätoimittaja Tiina Ojutkangas.

Hän toimi torstain paneelin juontajana yhdessä Keskipohjanmaan toimittajan Kristian Sundqvistin kanssa.

Verkossa nähtävät vaalipaneelit saavat jatkoa ensi viikon alussa, kun Perhonjokilaakson päätoimittaja Sanni Aho sekä Lestijoki-lehden päätoimittaja Joni Mäki-Petäjä haastattelevat Lesti- ja Perhonjokilaakson ehdokkaita.

Tiistaina siirrytään Pohjois-Pohjanmaan tulevan hyvinvointialueen asioihin, kun Kalajokilaakson päätoimittaja Heikki Uusitalo ja Kalajokiseudun päätoimittaja Annika Tiitto puolestaan isännöivät ja emännöivät paneelia.

/// Päivitys 13.1. klo 12.25: Keskustan edustaja vaihtunut Tapio Pajunpäästä Riitta Rahkolaan.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »