torstai 7.7.2022 | 07:08
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Keskipohjanmaan, Lestijoen ja Perhonjokilaakson vaalipaneeli järjestettiin maanantaina – Katso täältä tallenne

Joni Mäki-Petäjä
Ma 17.1.2022 klo 15:00 | päivitetty ti 06:33

Lestijoen, Perhonjokilaakson ja Keskipohjanmaan yhteiset vaalipaneelit jatkuivat tänään maanantaina. Maakunnan ehdokkaat olivat vaalipaneelissa. Paikalla olivat keskustasta Mika Lintilä (Toholampi) ja Timo Pärkkä (Halsua). Perussuomalaisista vaalitenttiin osallistuivat Manolis Huuki (Kannus) ja Ilona Alatalo (Perho). SDP:n edustaja oli Matti Mustajärvi (Kaustinen), Vasemmistoliiton edustaja oli Pentti Untinen (Lestijärvi), Kristillisdemokraattien edustaja oli Vuokko Lahti (Veteli) ja Kokoomuksen Sirkka Juusela-Pekkarinen (Kannus).

Maanantain paneelia vetivät Perhonjokilaakson päätoimittaja Sanni Aho ja Lestijoen päätoimittaja Joni Mäki-Petäjä.

Kysymyksiä ja palautetta voi lähettää joko toimitus@perhonjokilaakso.fi tai toimitus@lestijoki-lehti.fi

Aluevaltuustot päättävät muun muassa hyvinvointialue- ja palvelustrategiasta, palveluverkoston periaatteista, pelastustoimen palvelutasosta, hyvinvointialueen talousarviosta ja -suunnitelmasta ja jäsenten valitsemisesta toimielimiin. Aluevaltuuston toimikausi on neljä vuotta. Aluevaltuustot aloittavat toimikautensa 1.3.2022.

Kaikki vaalipaneelit lähetetään suorana lähetyksenä Keskipohjanmaan tiloista Kokkolasta. Lähetykset ovat katsottavissa tallenteena myöhemmin. Teknisestä toteutuksesta ja kuvauksesta vastaa Timo Varila.

Lue analyysi siitä, miten kullakin panelistilla meni

Katso täältä myös Kokkolan vaalipaneeli

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »