Ihmiset 

Sähköauton lataus on tämän kesän kuuma aihe – Viisas rakentaja varautuu asiaan ennakolta, vaikka ei vielä omistaisikaan töpselimallia

Naantalin messualueen rakennustapaohjeissa omakotirakentajatkin on velvoitettu huolehtimaan siitä, että hybridi- ja sähköauton latauslaitteen asentaminen onnistuu. Valmiita latureita löytyy jo kymmeniä. Myös aurinkopaneelien kysyntä on kova ja toimitusajat pitkät.

Naantali

Villa Lilla on Naantalin messukohde numero 17, ja autokatoksesta löytyy laturi valmiina. – Suunnittelun aikana todettiin, että lataukselle on kysyntää myös vapaa-ajan kohteissa, rakennuttajayhtiö CLT Plantin toimitusjohtaja Miikka Vainio kertoo.
Villa Lilla on Naantalin messukohde numero 17, ja autokatoksesta löytyy laturi valmiina. – Suunnittelun aikana todettiin, että lataukselle on kysyntää myös vapaa-ajan kohteissa, rakennuttajayhtiö CLT Plantin toimitusjohtaja Miikka Vainio kertoo. Kuva: Kari Pitkänen

Moni omakotiasukas tai -rakentaja on samassa tilanteessa kuinTuomo Ruusunen: paljon työkseen ajavalla miehellä on yhä dieselauto, mutta sähköisen liikenteen läpimurtoon olisi kuitenkin alettava varautua. Mikä neuvoksi?

Ruusunen on rakentanut perheen uuden kodin Naantalin asuntomessualueelle L

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä